Galatasaray'dan PSV'ye giden Van Aanholt transferi hakkında konuştu!
Hollanda Ligi takımlarından PSV, Galatasaray'dan Patrick van Aanholt'u transfer ettiğini açıkladı. Van Aanholt, transferinin çok hızlı olduğunu belirtirken, "Geri geldiğim için çok mutluyum." ifadesini kullandı. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 01.02.2023 - 11:52
Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) takımlarından PSV, Galatasaray'dan Patrick van Aanholt'u transfer ettiğini açıkladı.
Hollanda kulübünden "PSV, transfer dönemindeki üçüncü takviyesini Patrick van Aanholt'la yaptı." şeklinde yapılan açıklamada, 32 yaşındaki sol bek Van Aanholt'un sezon sonuna kadar kiralandığı belirtildi.
"Yeniden hoş geldin" notu yer alan açıklamada, Patrick van Aanholt'un 2007-2009 yılları arasında PSV alt yapısında oynadığı kaydedildi.
Açıklamada, Van Aanholt ve PSV Genel Menajeri Marcel Brands'ın da görüşlerine yer verildi.
Van Aanholt, transferinin çok hızlı olduğunu belirtirken, "Geri geldiğim için çok mutluyum." ifadesini kullandı.
PSV'de Xavi Simons gibi bazı oyuncuları tanıdığını kaydeden Van Aanholt, tecrübesi ve uluslararası deneyimleriyle soyunma odasında faydalı olabileceğini düşündüğünü kaydetti.
Brands, sol bek Philipp Max'ın Eintracht Frankfurt'a transfer olmasının ardından bu mevkiye Van Aanholt'u transfer ettiklerini belirterek, "Bu transferi daha önce de denedik, şimdi gerçekleştiği için mutluyum." dedi.
Öte yandan Galatasaray Kulübü, Twitter hesabında transferi "Profesyonel futbolcumuz Patrick John Minguel Van Aanholt'un 2022-2023 futbol sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda PSV N.V. kulübü ile anlaşmaya varılmıştır." açıklamasıyla duyurdu.
Van Aanholt, Borussia Dortmund'dan Thorgan Hazard ve FC Emmen'den transfer edilen ve Jeremy Antonisse'nin ardından PSV'nin ara transfer dönemindeki üçüncü transferi oldu.
Profesyonel kariyerinde 426 maça çıkan Van Aanholt, toplamda 35 gol ve 34 asist yaparken 19 kez de Hollanda Milli Takımı'nın formasını giydi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Süper Lig'in 9. haftasında Başakşehir'e konuk oluyor. Milli ara sonrası kazanarak yeni bir galibiyet serisi başlatmayı hedefleyen sarı-kırmızılılar, eksik ve yorgun isimler nedeniyle rotasyonlu kadroyla sahaya çıkıyor. En yakın rakibiyle arasında 5 puan bulunan Okan Buruk'un öğrencileri, Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak Bodo/Glimt maçı öncesi de moral depolamak istiyor. Rams Başakşehir-Galatasaray maçını haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz. -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Rams Başakşehir-Galatasaray maçında ev sahibi ekibin golü VAR'dan döndü. İşte o pozisyon... -
Trendyol Süper Lig'in 9. hafta karşılaşmasında Galatasaray deplasmanda RAMS Başakşehir'i mağlup etti. -
Trendyol Süper Lig'de oynanan RAMS Başakşehir-Galatasaray maçında futbolcular sahaya çıkarken, Filistin'e destek olmak amacıyla şiir okundu. İşte o görüntüler...