Galatasaray kamp için Antalya'ya geldi!
Galatasaray, FIFA 2022 Dünya Kupası sebebiyle Süper Lig'e verilen arada kamp yapmak için Antalya'ya geldi. Özel uçakla kente gelen sarı-kırmızlı kafileyi, Antalya Havalimanı çıkışında bir grup taraftar karşıladı. | Son dakika Galatasaray haberleri (GS Spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.12.2022 - 14:05
- Güncelleme Tarihi: 08.12.2022 - 14:13
Galatasaray Futbol Takımı, 2022 Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arada kamp yapmak için Antalya'ya geldi.
Özel uçakla kente gelen sarı-kırmızlı kafileyi, Antalya Havalimanı çıkışında bir grup taraftar karşıladı.
Taraftarlar, teknik direktör Okan Buruk ile futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.
Galatasaray kafilesi, daha sonra Belek Turizm Merkezi'ndeki kamp yapacağı otele gitmek üzere otobüsle havalimanından ayrıldı.
DİĞER HABERLER
-
Levent Tüzemen'den Barış Alper Yılmaz sözleri: "Bunları yapmaya gerek var mı?" -
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da flaş bir iddia gündeme geldi. Sarı-kırmızılıların gündeminde yer alan Adrien Rabiot ve Benjamin Pavard transferiyle ilgili son durumu Fransız basını yazdı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılıların takımdaki geleceği belirsizliğini koruyan İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo'ya ülkesinden talip çıkmıştı. Udinese transfer etmek için çalışmalarını sürdürken, Zaniolo'ya başka kulüplerin de talip olduğu iddia edildi. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Transferde yönünü kaleci ve stoper eklemelerine çeviren Galatasaray'da, listenin üst sıralarında yer alan Manuel Akanji transferinde yeni bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılıların, İsviçreli stoper ile sözleşme görüşmelerine başladığı aktarıldı. İşte detaylar... (GS spor haberleri)