Galatasaraylı Victor Nelsson'dan Dünya Kupası sözleri!
Galatasaray'da defans bölgesinin vazgeçilmez ismi olan Victor Nelsson, Danimarka'nın 2022 Dünya Kupası kadrosuna dahil edildi. "İlk hedefimiz gruptan çıkmak" diyen 24 yaşındaki oyuncu, sarı-kırmızılı taraftarların kendisine uğurlama töreni düzenlediği anlar hakkında da konuştu. İşte o sözler... | Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.11.2022 12:24
2022 FIFA Dünya Kupası'nda Danimarka Milli Takımı'yla mücadele edecek Galatasaraylı futbolcu Victor Nelsson, sarı-kırmızılı taraftarların Katar'a gelirken kendisini uğurlamasından dolayı çok güzel duygular hissettiğini söyledi. Nelsson, Katar'ın ev sahipliği yapacağı turnuvadaki ilk maçında 22 Kasım Salı günü Tunus ile karşılaşacak Danimarka'nın gerçekleştireceği antrenmandan önce soruları yanıtladı.
Milli takım kafilesiyle Katar'a gelmeden önce sarı-kırmızılı taraftarların Danimarka'da kendisi için yaptığı uğurlama töreniyle ilgili konuşan 24 yaşındaki stoper, "Kendimi inanılmaz mutlu hissettim. Danimarka'ya geldiğimde beni karşıladılar. Dünya Kupası için Katar'a gelirken de çok iyi uğurladılar. Çok güzel duygular yaşadım. Bu, benim için çok anlamlıydı." ifadelerini kullandı.
2022 FIFA Dünya Kupası'nda forma giyeceği için heyecanlı olduğunu dile getiren Victor Nelsson, "Turnuvaya başlamak için hazırım. Hızlı ve güçlü hissediyorum. İlk maçı oynamak için hazır olduğumuzu düşünüyorum." diye konuştu.
Son şampiyon Fransa, Avustralya ve Tunus ile karşılaşacakları D Grubu'ndaki son 16 turu şanslarını da değerlendiren Nelsson, "Dünya Kupası'nda en iyi takımlar mücadele ediyor. Son 16 turuna yükselmemiz gerekiyor. İlk hedefimiz gruptan çıkmak. Bu zor olacak çünkü turnuvada çok güçlü takımlar var. Ancak bunu başarmak istiyoruz." şeklinde görüş belirtti.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında temsilcimiz Galatasaray'ı ağırlayacak Lille'de teknik direktör Davide Ancelotti açıklamalar yaptı. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Barcelona'ya evinde 4-1 mağlup olan Galatasaray'da taraftarlar tam puan aldı. Futbol dünyasının efsane isimlerinden Thierry Henry, sarı-kırmızılı tribünler hakkında övgü dolu ifadeler kullandı. -
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Victor Osimhen'in model sevgilisi Stefanie Kim Ladewig'in kullandığı araç, Eyüpsultan'da 3 aracın karıştığı kazaya karıştı. Kazada yaralanan olmazken hamile olduğu öğrenilen Ladewig, tedbir amaçlı götürüldüğü hastanedeki kontrollerinin ardından taburcu edildi. -
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda Aston Villa'ya 6-0'lık skorla mağlup oldu. Sarı-lacivertlilerin mağlubiyetinin ardından UEFA Ülke puanımız güncellendi. İşte sıralamadaki yerimiz...