Galatasaray'dan Dan Barlaser atağı! "Gökhan Gönül'ü kesecek" denmişti
Transfer çalışmalarını sürdüren ve yerli takviyesi yapacak olan Galatasaray'da gündeme sürpriz bir isim geldi. Sarı kırmızılıların, Rotherham’da forma giyen Türk asıllı futbolcu Dan Barlaser için harekete geçtiği ifade edildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.11.2022 - 06:40
Yerli rotasyonu için kollarını sıvayan Galatasaray yönetimi, Türk asıllı oyuncuları takip ediyor. Son dönemde Türkiye'ye geleceği iddia edilen ancak bir türlü transferi gerçekleşmeyen bir isim Scout ekibinin dikkatini çekti.
Fotomaç'ın haberine göre, o ismin, Newcastle'da oynarken "Gökhan Gönül'ü kesecek" adam diye lanse edilen Dan Barlaser olduğu öğrenildi. Şu an Championship takımlarından Rotherham'da forma giyen futbolcu, 20 maçta 2 gol, 6 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Barlaser'in Rotherham gibi mütevazı bir takımda yaptıkları scout ekibi, tarafından Okan Buruk'a aktarıldı. Newcastle doğumlu, Türk asıllı futbolcu için Buruk'un kararına göre harekete geçilecek.
2 Ekim 2020'de Newcastle'dan Rotherham'a transfer olan Dan Barlaser'in sözleşmesinin bu sezon sonunda bitecek olması da transferinin bitme olasılığını yükseltiyor.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında ikas Eyüpspor deplasmanına konuk olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Galatasaray'da Suudi Arabistan aldığı astronomik teklfin ardından takımdan ayrılmak isteyen ancak transferine yönetim tarafından izin verilmeyen Barış Alper Yılmaz, İkas Eyüpspor karşılaşması öncesinde tribünlere giderek özür diledi. -
Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında heyecan dorukta! Lige kayıpsız devam eden Galatasaray, bu kez İkas Eyüpspor ile kozlarını paylaşacak. Şampiyonlar Ligi öncesi hata yapmak istemeyen sarı-kırmızılılar, kritik deplasmandan 3 puanla dönerek yoluna kayıpsız devam etmeyi hedefliyor. Karşılaşma öncesi en çok merak edilen konulardan biri ise Victor Osimhen’in sahada olup olmayacağı. Peki, İkas Eyüpspor-Galatasaray maçı ne zaman ve saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak? -
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Şampiyonlar Ligi'nde 30 Eylül'de oynanacak Liverpool maçı öncesi flaş bir karar geldi. Daha önce tartışma konusu olan bu sistem için sarı kırmızılı taraftarla da ikiye bölündü. İşte ayrıntılar...