TRANSFER HABERLERİ | Galatasaray'da rota yeniden Amine Harit'e çevrildi!
Son dakika haberleri... Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 10 numara bölgesinde rotasyonu genişlettikten sonra orada rekabet yaratıp futbolcuların performansını artırmaya çalışan sarı-kırmızılılarda flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Cimbom'un tekrardan Amine Harit'i gündemine aldığı belirtildi. İşte transfer gelişmesinin detayları...
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 31.08.2022 09:22
Emre Akbaba'nın performansından memnun kalmayan ve kadrosuna net bir 10 numara katmak isteyen Galatasaray, Sabah'ın haberine göre rotasını yeniden Amine Harit'e çevirdi.
Sarı-kırmızılılar, Schalke 04'te forma giyen 25 yaşındaki oyuncu için transfer döneminin başında da nabız yoklamış, hatta Alman kulübüyle prensip anlaşmasına varmıştı. Faslı futbolcunun 2.7 milyon Euro'luk maaş beklentisi nedeniyle geri adım atan sarı-kırmızılılar, transfer döneminin son günlerinde yeniden harekete geçti.
Schalke 04 ile 5 milyon Euro bonservis bedelinde el sıkışan sarı-kırmızılılar, Harit ile de tekrar görüşmelere başladı. Fakat bu transferde Galatasaray'ın işi zor. Çünkü Harit ile Premier Lig kulüplerinden Leicester City de ilgileniyor. Bu nedenle Harit'in düşündüğü, kararını bugün vereceği öğrenildi.
Geçen sezon Marsilya'da kiralık oynayan yıldız futbolcu, 34 maçta 5 gol atarken, 4 de asist yapmıştı.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Galatasaray haberleri | Ligde liderliği devralmasının ardından gözünü Şampiyonlar Ligi'ndeki Barcelona maçına çeviren Galatasaray'da yönetim, iki ismin kontratını uzatarak istikrarı perçinlemeyi hedefliyor. İşte detaylar... -
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Barcelona karşılaşması öncesi oyun planını belirledi. Liverpool'a karşı geçen sezon uygulanan stratejiyi referans alacak sarı-kırmızılılarda öncelik kompakt savunma ve etkili geçiş hücumları olacak. İşte Okan Buruk'un aklındaki ilk 11. -
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve sarı-kırmızılı takımın oyuncularından Lucas Torreira, salı günü Şampiyonlar Ligi 2. haftasında Barcelona ile oynanacak maç öncesi açıklamalarda bulundu. -
Geçmiş dönemlerde Galatasaray formasını terleten ve bu yaz transfer döneminde bonservisiyle birlikte Udinese'ye transfer olan Nicolo Zaniolo, sarı-kırmızılıların yeni transfer Rafael Leao'dan övgüyle bahsetti.