TRANSFER HABERİ: Galatasaray Leo Ortiz'in peşine düştü!
Galatasaray transfer haberi: Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekipte sürpriz bir isim gündeme geldi. Galatasaray'ın, Leo Ortiz için RB Bragantino'ya transfer teklifinde bulunduğu ifade edildi. İşte detaylar...
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.08.2022 22:47
Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları sürüyor. Stoper bölgesine takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılı ekip için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.
Düncaya ünlü gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Galatasaray, Leo Ortiz için RB Bragantino'ya transfer teklifinde bulundu. Ancak Brezilya ekibi bu teklifi reddetti. Romano, 26 yaşındaki savunmacı için sarı-kırmızılı ekibin bir teklif daha yapacağını ifade etti.
Transfermarkt'a göre piyasa değeri 7.5 milyon Euro olarak gösterilen Ortiz, 2021-2022 sezonunda 31 karşılaşmada görev yaptı. 1.85 boyundaki Ortiz, kariyeri boyunca hep Brezilya kulüplerinde oynadı ve ülke dışına çıkmadı. Bragantino ile 2026'ya kadar kontratı süren Sambacı, daha önce Brezilya Milli Takımı'nın aday kadrosuna çağrılmıştı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulunuyor. Özbek'in açıklamalarını haberimizden canlı olarak izleyebilirsiniz... -
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci maçında 13 Ekim Salı günü İspanyol ekibi Barcelona'yı konuk edeceği mücadelenin öncelikli bilet satışları başladı. -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yıllık olağan genel kurul toplantısında yönetim kurulu ibra edildi. Dursun Özbek, ibra kararının ardından sarı-kırmızılı kulübün mali yapısı, gayrimenkul projeleri ve altyapı yatırımlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. -
Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Kasımpaşa’yı 3-1 mağlup eden Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona ile oynayacağı kritik karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.