GALATASARAY HABERLERİ - Okan Buruk Salernitana maçı sonrası transfer sözleri! "10 gün içinde..."
Galatasaray yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Avusturya kampını sürdürüyor. İtalyan ekibi Salernitana ile zorlu bir maça çıkan Aslan, sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Maçtan sonra sarı kırmızılıların teknik patronu Okan Buruk önemli açıklamalarda bulundu.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 27.07.2022 22:27
- Güncelleme Tarihi: 27.07.2022 22:32
Galatasaray yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Avusturya kampını sürdürüyor. İtalyan ekibi Salernitana ile zorlu bir maça çıkan Aslan, sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Maçtan sonra sarı kırmızılıların teknik patronu Okan Buruk önemli açıklamalarda bulundu. Buruk transferlr hakkında konuştu.
"MİDTSJÖ LİSTEMİZDE"
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Midtsjö listemizde olan oyunculardan biri. Görüşmeler devam ediyor. Bir iki oyuncu daha var görüştüğümüz. Bir iki gün içerisinde tam belli olur. Transfer çok önemli bizim için. Biz de çok mesai harcıyoruz ama şu bir gerçek; Her oyuncuyu buraya getiremiyorsunuz. Sizin istediğiniz olmuyor ya da maddi olarak beklentilerini verseniz bile, Türkiye ilk tercihleri olmuyor. Avrupa'da olmamak da bir dezavantaj. Bu nedenle istediklerimiz almakta zorlanıyoruz. İyi oyuncu istiyoruz, emin olduğumuz, direkt katkı yapacak isimleri istiyoruz. O yüzden transfer süreci uzuyor. Bu hafta bizim için önemli. 10 gün içerisinde yapabileceğimizi yapacağız. Yapamazsak transfer dönemi devam ediyor, Son güne bırakacak değiliz, çok farklı seçenekler çıkıyor. İngiltere'den, Almanya'dan, İspanya'dan hiç beklemediğimiz oyuncular çıkabilir. En kısa zamanda 1-2 oyuncu kadromuza katmak istiyoruz." açıklamalarında bulundu.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında temsilcimiz Galatasaray ile karşılaşacak olan Lille'den Berke Özer hakkında sakatlık açıklaması geldi. Teknik direktör Davide Ancelotti, milli kalecinin sağlık durumu hakkında son bilgileri paylaştı. -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 1-0 yenerek zirvedeki yerini korudu. Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadelede alınan sonuç sonrası gözler spor yazarlarının yorumlarına çevrildi. Fotomaç gazetesi yazarları, sarı-kırmızılıların performansını değerlendirdi. -
Galatasaray, Gençlerbirliği maçında attığı golle galibiyeti getiren Deniz Gül'e rağmen hücum hattına takviye yapmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, ocak ayında yıldız bir santrforu kadrosuna katarak milli futbolcuyla rekabet oluşturmayı hedefliyor. Galatasaray'ın, yıldız santrfor için kurduğu temas ve oyuncu için beklenen bonservis de belli oldu. İşte detaylar... -
Gelecek adına umut verdi