GALATASARAY TRANSFER HABERİ: Erik Botheim'da anlaşma tamam! Hukuksal engel...
Santrfor arayışlarını sürdüren Galatasaray 22 yaşındaki Norveçli Erik Botheim ile büyük oranda anlaşma sağladı. Sarı kırmızılılar, golcü oyuncunun transferinde ince eleyip sık dokuyor. Krasnodar ile hukuksal engel aşılırsa imzalar atılacak. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.07.2022 06:40
Galatasaray Yönetimi Teknik Direktör Okan Buruk'un istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor.
Sarı-Kırmızılılar'ın Norveçli santrfor Erik Botheim ile temasa geçtiği ve yıldız oyuncuyla büyük oranda anlaşma sağladığı öğrenildi.
Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle FIFA'nın futbolculara tanıdığı sözleşme fesih hakkını kullanarak mayıs ayında Krasnodar ile olan kontratını sonlandıran 22 yaşındaki forvet, serbest oyuncu statüsünde.
Ancak Rus ekibi bu feshin haksız olduğunu düşünüyor.
Krasnodar, oyuncuyu transfer edecek kulübün 20 milyon Euro tazminat ödemesi gerektiğini öne sürüyor.
Yönetim de bu durumun ileride yaratabileceği hukuki sıkıntılar nedeniyle detaylı bir araştırma yapıyor.
Botheim 7.5 milyon euro'ya transfer olmuştu.
Takvim'in haberine göre hukuksal araştırma sonucunda bir sorun görülmezse Norveçli golcü ile sözleşme imzalanacak.
Rus ekibi Krasnodar, Erik Botheim için Bodo Glimt'e 7.5 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti.
Botheim'in İtalya, İngiltere ve İskoçya'dan da talipleri olduğu gelen haberler arasında.
22 yaşında ve 1.85 boyunda olan Erik Botheim, Avrupa futbolunda geleceği parlak oyunculardan birisi olarak gösteriliyor.
Erik Botheim Norveç Milli Takımı alt kategorilerinde 57 kez forma giydi ve 15 gole imza attı.
Golcü arayışlarını sürdüren Galatasaray 22 yaşındaki Norveçi lyıldız ile büyük oranda anlaşma sağladı.
Ancak eski kulübü Krasnodar "Botheim için 20 milyon Euro tazminat öder" iddiasında bulunuyor. Galatasaray hukuki konuları inceletiyor.
Okan Buruk Norveçli oyuncuyu istediğini yönetime bildirdi.
DİĞER HABERLER
-
Orta sahaya yıldız bir oyuncu transfer etmek isteyen Galatasaray'da flaş bir transfer iddiası gündeme geldi. Sarı-kırmızılı ekibin İtalyan yıldızı gündemine aldığı öğrenilirken, transferi Gardi'nin bitireceği öne sürüldü. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sıcak bir gelişme yaşandı. İtalyan basını, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Dusan Vlahovic için sarı kırmızılıların devreye girdiğini ve 26 yaşındaki golcüye resmi teklif yaptığını duyurdu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'da yeni sezon planlamaları tüm hızıyla sürerken, kiralık oyunculardan Sacha Boey ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılıların, Fransız sağ bekin tapusunu almak için o transferin gerçeklemesini bekleyeceği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. 10 numaraya Can Uzun'u transfer etmek isteyen sarı-kırmızılı ekibin, Avusturyalı genç yıldız için de devreye girdiği öne sürüldü. İşte detaylar... (GS spor haberi)