GALATASARAY HABERİ - Okan Buruk’la beraber Arda Turan’a yeni görev!
Galatasaray haberi: Sarı-kırmızılılar teknik direktörlük görevi için Okan Buruk'la anlaşma sağlarken, Domenec Torrent ile yolların ayrılması bekleniyor. Galatasaray'da Arda Turan ilgili de flaş bir karara imza atıldı. İşte detaylar... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.06.2022 11:44
Galatasaray'da halen sözleşmesi devam eden Domenec Torrent'le yolların resmen ayrılmasıyla birlikte Buruk'un imzayı atması bekleniyor. 48 yaşındaki teknik direktörle 2 senelik anlaşma yapılacağı bildirildi.
ARDA TURAN KULÜPTE GÖREV ALACAK!
Okan Buruk'un göreve gelmesiyle birlikte Arda Turan'ın da yeşil sahalara veda etmesi bekleniyor.
Fanatik'in haberine göre Arda'nın sarı-kırmızılılarda teknik ekipte olmasa bile, Cenk Ergün'ün altında Sportif Direktör yardımcısı rolünde kulüpte görev alması bekleniyor.
OKAN BURUK'UN 8. KULÜBÜ!
Okan Buruk kariyerinde 7 farklı takımda teknik direktör olarak görev yaptı. Buruk, A Milli Takımımız'da yardımcı antrenör olarak çalıştıktan sonra Elazığspor, Gaziantepspor, Sivasspor , Göztepe , Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor'da yer aldı.
Tecrübeli çalıştırıcı, son olarak Başakşehir'in başındaydı ve burada 2019-20 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. Buruk'un ayrıca, Akhisar'la da 2018 yılında Türkiye Kupası zaferi bulunuyor.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, evindeki dev derbide Fenerbahçe'yi konuk edecek. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk ise kritik mücadele öncesi derbi planını belirledi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS haberi) -
Ara transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, Manchester United'ın yıldızı Bruno Fernandes için harekete geçti. Cimbom, sezon sonunda İngiliz ekibiyle sözleşmesi bitecek olan 32 yaşındaki oyuncu için dev bir teklif yapmaya hazırlanıyor. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Eski milli futbolcu ve teknik direktör Servet Çetin, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Sarı-lacivertlilerin derbiyi daha çok isteyeceğini belirten Çetin, Fenerbahçe’nin olası mağlubiyetinde yaşanabileceklere dikkat çekerken Nathan Ake, Romelu Lukaku ve iki takımın da orta saha tercihleri hakkında da konuştu. -
Ara transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ve Galatasaray ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Ezeli rakiplerin, o yıldızın transferi için karşı karşıya geldikleri belirtildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş ve Galatasaray haberleri (BJK GS spor haberi)