GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ - Aslan'dan bedava hamlesi! Başkanlık seçimi sonrası...
Galatasaray'da gözler başkanlık seçimine çevrildi. Sarı-kırmızılılarda başkan adayları transfer arayışlarına hız verdi. Bu doğrultuya göre fırsat transferleri için temaslara başlayan yönetimin listesinde bonservisi elinde olan sürpriz bir isim geldi. İşte o futbolcu ve detaylar... (GS spor haberleri)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.05.2022 - 10:54
Galatasaray'da yeni sezon öncesi çalkantılı süreç devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip henüz başkan ve teknik direktör konusuna netlik kazanbilmiş değil.
Başkan Burak Elmas'ın idari yönden ibra edilmemesinin ardından seçim sürecine giren sarı-kırmızılı ekipte yeni yönetim de merakla bekleniyor.
Daha önce adaylıklarını açıklayan isimler arasında Eşref Hamacıoğlu ve Metin Öztürk yer alıyor.
Öte yandan henüz resmi olarak netlik kazanmış olmasa da Burak Elmas'ın da yeniden aday olarak başkanlığa talip olacağı ifade ediliyor.
Cimbom'u başkanlık sürecinin ardından ise yeni teknik heyet problemi karşılayacak. Sarı-kırmızılılarda İspanyol teknik adam Domenec Torrent ile yola devam edilmesi düşünülmüyor.
Başkan adaylarının gündeminde birçok teknik direktör yer alırken Okan Buruk, Nuri Şahin ve Rudi Garcia gibi isimler yer aldı.
Cimbom yeni yönetimle birlikte bu isimlerle görüşmelerine devam ederek bir karara varacak.
Sonrasında ise yeniden güç kazanmak isteyen Galatasaray'da kadroda ciddi bir değişime gidilmesi bekleniyor.
Bu sezon performansıyla hayal kırıklığı yaratan birçok oyuncuyla yolların ayrılması planlanıyor. Bu oyuncuların yerine ise başarı yakalayacak bir kadro arayışına girilecek.
Bu doğrultuda görüşmelerini sürdürecek Cimbom'da takımın maliyetini de aşmadan transferlerin yapılması için harekete geçilecek.
Fotomaç'ın derlediği habere göre henüz birçok konuda belirsizlik devam etse de Galatasaray'da şimdiden birçok oyuncu transfer listesine alındı.
Cimbom'da listede yer alan isimlerden birisi de Mauricio Lozano. Meksikalı futbolcu hem maliyeti hem de potansiyeliyle takımın aradığı isimlerden biri olabilir.
Asıl mevkisi sağ kanat olsa da her iki kanatta da forma giyebilen oyuncu, transfer olması halinde Galatasaray'ın hücum yollarındaki üretkenliğine katkı sağlayacak.
25 yaşındaki futbolcu şu ana kadar ülkesinin takımlarından Unam Pumas ve Pumas Tabasco takımlarında forma giydi.
Kulübüyle olan sözleşmesi bu sezon başında sona eren futbolcu, o tarihten beri ise herhangi bir takımla anlaşma sağlamadı.
Lozano da Galatasaray'dan teklif gelmesi halinde transfere sıcak bakıyor. Sol ayaklı futbolcunun güncel piyasa değeri ise 250 bin euro.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş ile deplasmanda oynayacakları zorlu derbi öncesi camiaya şampiyonluk sözü verdi. İşte o açıklamalar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de sezonu şampiyonlukla tamamlamak isteyen Fenerbahçe ve Galatasaray ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Ezeli rakiplerin yaz transfer döneminde o futbolcu için karşı karşıya geldikleri öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Galatasaray haberleri (FB GS spor haberi) -
UEFA Disiplin Kurulu, Galatasaray'ın deplasmanda Liverpool ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçında sarı-kırmızılılara seyircisiz oynama cezası verdi. UEFA, açıklama yaparak cezanın gerekçelerini açıkladı. İşte detaylar... -
Son dakika Galatasaray haberleri: Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 4. hafta maçında Corendon Alanyaspor ile Galatasaray karşılaştı. Sarı-kırmızılılar maçtan 2-1'lik zaferle ayrılarak adını çeyrek finale yazdırdı. Fotomaç gazetesi yazarları, Corendon Alanyaspor-Galatasaray maçını dikkat çeken ifadelerle yorumladı. İşte o yazılar... (GS spor haberi)