GALATASARAY TRANSFER HABERİ: Kerem Aktürkoğlu veda ediyor! İşte o tarih
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nun ismi transferde anılmaya devam ediyor. Fransa'nın köklü kulüplerinden Lyon'un 30 Nisan'da gerçekleştirilecek olan kongrenin ardından sarı kırmızılı kulübün kapısını çalacağı kaydedildi. İşte flaş gelişmenin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.04.2022 06:40
- Güncelleme Tarihi: 16.04.2022 15:40
Bu sezon Galatasaray forması altında gösterdiği başarılı performansla adından söz ettiren Kerem Aktürkoğlu, Lyon yolcusu... Fotomaç'ın haberine göre, Fransız ekip, yıldız oyuncunun menajeri Erkut Söğüt ile yaptığı görüşmede, Kerem'le ilgilendiklerini resmen bildirdi ve şartlarını sordu.
Söğüt, Pazartesi günü İstanbul'a olacak ve başkan Burak Elmas'la bir araya gelecek. Luyindama'nın sözleşmesinin 1.3 milyon euro'ya uzatıldığı ortamda Söğüt, Kerem'in sözleşmesini 500 bin euro'ya uzatmayı kabul etmişti.
Ancak anlaşma sağlandığı dönemde Elmas'tan, "Uygun teklif geldiği zaman oturup konuşuruz" sözünü almıştı. 30 Nisan'da seçim yapılacağı için herhangi bir gelişme olması beklenmiyor ancak menajer Erkut Söğüt'ün Lyon'un şartlarını bildirmesi bekleniyor.
Yeni yönetimin seçilmesinin ardından da Lyon yöneticilerinin İstanbul'a gelmesi ve resmi görüşmelerin başlaması bekleniyor.
KEREM POTTER YUVADAN UÇUYOR
Bu sezon özellikle milli takım ve Avrupa maçlarında ortaya koyduğu performan ile dikkatleri üzerine çeken Kerem'in 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacak Stuttgart'ta sol bek Maximilian Mittelstadt, mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. RAMS Park'taki atmosferin kendilerini beklediğini bildiklerini belirten Alman futbolcu, sarı-kırmızılıların hücum gücüne dikkat çekerek Victor Osimhen'in tehlikesine vurgu yaptı. -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında 3 Kasım Salı günü evinde Stuttgart ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Sultanlar Ligi'nin 6. haftasında Galatasaray Daikin'in konuğu olan Fenerbahçe Medicana, maçtan 3-0 galip ayrıldı. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak Stuttgart'ta teknik direktör Sebastian Hoeness, mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı ekibe ve taraftarına büyük saygı duyduklarını belirten Alman çalıştırıcı, cesur bir oyun sergileyeceklerini söyledi.