GALATASARAY HABERİ: Cimbom'da çatı aday aranıyor! O isme teklif yapıldı
Galatasaray'da Burak Elmas döneminin ibra edilmemesinin ardından çatı aday arayışına geçildi. Sarı-kırmızılı kulübün önde gelen isimleri, camianın yükünü kaldırabilecek başkan bulmak ve herkesi kucaklayan bir yönetim oluşturmak için harekete geçti. Aslan'da çatı aday için belirlenen ilk isim ise belli oldu. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 31.03.2022 - 23:30
Son iki başkanın yaşadığı ibrasızlık krizi Galatasaray'da başkan arayışlarını hızlandırdı. Başkan Burak Elmas'la ilgili son ibra oylamasının sonucunun açıklandığı dakikadan itibaren camianın ileri gelenleri görüşme üzerine görüşme yapıyor.
Fotomaç'ın haberine göre, özellikle 'Derin Galatasaray' olarak lanse edilen liselilerin kanaat önderleri "Duruma el koyma vakti geldi" diyerek aday arayışına girdi.
Son seçimde Eşref Hamamcıoğlu desteklenmişti. Ancak ne kendisi ne de oluşturduğu yönetim kurulu yeterli görülmediği için oy potansiyeli sınırlı kalmıştı. Şimdi herkesi kapsayacak bir yönetim kurulu oluşturulması planlanıyor.
BU KEZ SICAK BAKIYOR
Galatasaray'ın kaybedecek zamanı olmadığını düşünen liseliler, zamanın da dar olması sebebiyle ilk teklifi herkes tarafından sevilen ve sayılan Ali Dürüst'e yaptı. Bir süredir aktif rol almayan Dürüst'e başkanlığa adaylığını koyması için baskılar başladı. Daha önce pek çok kez adaylığa 'hayır' diyen Dürüst'ün genel bir uzlaşma sağlanması halinde aday olmayı düşündüğü gelen haberler arasında...
30 Nisan'da yapılacak seçim için şu ana kadar sadece Metin Öztürk adaylığını açıkladı. Eşref Hamamcıoğlu'nun da yarışa dahil olması bekleniyor. Ancak ortak bir aday çıkması halinde geri adım atması da sürpriz olmayacak.
İŞTE KANAAT ÖNDERLERİNİN ARADIĞI BAZI ÖZELLİKLER:
* Camianın yükünü kaldırabilecek bir aday olacak.
* Herkesi kucaklayan bir yönetim kurulu oluşturacak.
* Başkan yumruğunu masaya vurduğu zaman ses getirecek.
* Galatasaray'a kazanmaya değil kazandırmaya gelecek.
* Kendini camianın üzerinde gören isimlerle çalışmayacak.
AYSAL'DAN YEŞİL IŞIK
Taraftarların yeniden başkan olarak görmek istediği Ünal Aysal, yakın çevresine başkan adaylığı için yeşil ışık yaktı. Aysal, cuma gününe kadar süre istedi.
ÖZGÖRKEY SAHNEDE
Eşref Hamamcoğlu'nun ekibinden ayrılan Cemal Özgörkey destek bulması halinde başkan adayı olmak için nabız yokluyor.
ÖZBEK DÜŞÜNMÜYOR
İki kez seçim kaybeden Dursun Özbek güçlü bir talep gelmediği sürece yeniden kongrede aday olmayı düşünmüyor.
DİĞER HABERLER
-
Sarı-kırmızılı kulüp, Manchester City'den transfer ettikleri yıldız oyuncu İlkay Gündoğan'ı resmen açıkladı. İşte detaylar... -
Galatasaray'da transfer döneminin bitmesine az bir süre kala sıcak gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Uğurcan Çakır ve İlkay Gündoğan'ı kadrosuna katan Cimbom'da sıra geldi ayrılacak futbolculara. Bu doğrultuda sarı kırmızılılarda tam 4 isimle yolların ayırmak üzere olduğu öğrenildi. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Manchester City'nin yıldız futbolcusu İlkay Gündoğan transfer görüşmelerini tamamlamak için İstanbul'a geldi. İşte ilk sözleri... -
UEFA listesinin bildirilmesine sayılı saatler kala Galatasaray'da hareketlilik devam ediyor. Uğurcan Çakır ve İlkay Gündoğan transferleriyle kaleci ve orta saha transferlerini kapatan sarı-kırmızılar odağını Barış Alper'e çevirmişti. Milli futbolcunun Galatasaray'daki geleceği belli oldu. İşte detaylar... (GS spor haberi)