SPOR HABERLERİ - Galatasaray - Trabzonspor maçı öncesi kar uyarısı! Nef Stadyumu'nda...
Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde İstanbul'da yoğun kar yağışı yaşanıyor. Dev maç öncesinde meteorolojiden de kar uyarısı yapıldı. İşte detaylar... (GS TS maçı haberleri)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.01.2022 - 10:59
Süper Lig'in 23. haftasında derbi heyecanı yaşanacak. Ligde üst üste aldığı kötü sonuçlarla zirveden oldukça uzaklaşan Galatasaray, sahasında lider Trabzonspor'u ağırlayacak.
Karşılaşma öncesi en çok merak edilen konulardan biri de hava durumu... Milliyet'te yer alan habere göre yoğun kar yağışı ülke çapında etkisini gösterirken, Galatasaray ile Trabzonspor arasında bu akşam saat 19.00'da Nef Stadı'nda oynanacak karşılaşması için de kar uyarısı yapıldı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre maç saatinde Nef Stadı'nda hava sıcaklığının 1 derece olması beklenirken, saat 17.00'de başlayacak kar yağışının karşılaşma saatinde de etkili olacağı tahmininde bulunuldu.
Süper Lig'in 22. haftasında 18 Ocak Salı günü oynanması planlanan Gaziantep FK-Yeni Malatyaspor maçı ve 19 Ocak Çarşamba günü oynanması planlanan Çaykur Rizespor-Antalyaspor karşılaşmaları yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenmişti. Rizespor-Antalyaspor karşılaşması bir gün sonra kaldığı dakikadan devam ederek tamamlanmıştı.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray'dan kiralık olarak Udinese'ye gönderilen Nicolo Zaniolo, İtalya Kupası son 32 turu maçında bir gol kaydederek galibiyete katkı sağladı. Maçın ardından Serie A ekibinin teknik direktörü Kosta Runjaic, basın toplantısında İtalyan oyuncu hakkında övgü dolu ifadeler kullandı. -
Galatasaray'da sakatlığını atlatmasının ardından sezona bol gollü başlangıç yapan Mauro Icardi, gözünü sarı-kırmızılıların efsanesi Gheorghe Hagi'nin rekoruna dikti. Arjantinli yıldız, 8 gol daha kaydetmesi durumunda sarı kırmızılı kulüpte en çok gol atan yabancı futbolcu olacak. İşte detaylar... -
Son dakika spor haberleri: Süper Lig'de yoluna namağlup devam eden Galatasaray'da, Ocak ayı transfer dönemi için çalışmalar şimdiden başladı. Sarı-kırmızılıların gündemine Basel forması giyen genç stoper geldi. İşte o oyuncu ve detaylar... -
Son dakika spor haberleri: Galatasaray'ın Brezilya Ligi ekibi Vasco da Gama'ya kiralık olarak gönderdiği Carlos Cuesta için transferde dikkat çekici gelişmeler yaşanıyor. İşte Brezilya ekibinden gelen açıklama...