GALATASARAY TRANSFER HABERİ: Galatasaray'ın istediği Randal Kolo Muani'den müjdeli haber! Nantes'dan ayrılıyor
Ocak ayı dönemi için çalışmalara başlayan Galatasaray'ın takviye yapmak istediği mevkilerden biri de forvet hattı. Sarı-kırmızılıların gündeminde yer aldığı öne sürülen Randal Kolo Muani, Nantes'dan sezon sonunda ayrılacağını açıkladı. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 12.12.2021 09:29
UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna emin adımlarla devam etse de Galatasaray Süper Lig'de şu ana kadar istediği sonuçları alamadı ve zirvenin gerisine düştü.
Sarı-kırmızılılar, özellikle Mostafa Mohamed ve Mbaye Diagne'den beklenen verimin alınmaması nedeniyle ocak ayında yapılacak takviye için forvet hattına öncelik verecek.
Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Galatasaray listesine Nantes'da forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 23 yaşındaki genç golcü Randal Kolo Muani'yi almıştı. Aslan'ın hedefindeki isim çarpıcı bir açıklama yaptı.
Fotomac.com.tr'nin dış basından derlediği habere göre, son olarak Lens ile oynadıkları lig maçında rakip filelere iki gol birden gönderen Muani, karşılaşma sonrası Prime Video mikrofonlarına yaptığı açıklamada sezon sonunda takımdan ayrılacağını duyurdu.
Fransız basını ise Nantes'ın, yetenekli oyuncusunu sezon sonunda bonservissiz göndermeyi göze alıp almayacağının henüz belli olmadığını ve genç yıldızı devre arası transfer döneminde göndererek bir miktar gelir elde edebileceğini yazdı.
Genç oyuncuyla ilgilenen takımlar arasında Alman ekibi Eintracht Frankfurt da bulunuyor.
RANDAL KOLO MUANI KİMDİR?
5 Aralık 1998'de Fransa'da dünyaya gelen Kongo asıllı forvet, kariyerine Nantes altyapısında başladı. Bu sezon çıktığı 17 karşılaşmada 6 gol ve 3 asistlik performans sergileyen 23 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro...
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'dan Brezilya ekibi Vasco de Gama'ya kiralanan Carlos Cuesta hakkında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Brezilya temsilcisinin başkanı Kolombiyalı futbolcunun geleceğine dair açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Galatasaray, Brighton forması giyen İsveçli orta saha Yasin Ayari'yi transfer gündemine aldı. İngiliz basını, sarı-kırmızılıların 23 yaşındaki futbolcu için temaslara başladığını öne sürerken, Chelsea'nin de yıldız oyuncuyla ilgilendiğini yazdı. İşte detaylar... -
Türkiye Futbol Federasyonu, PFDK kararlarını açıklandı. Buna göre Galatasaray - Fenerbahçe derbisi sonrası PFDK'ya sevk edilen Abdülkerim Bardakcı'ya 2 maç, Archie Brown'a ise 3 maç men cezası verildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray ve Fenerbahçe haberleri (GS FB spor haberi) -
Devre arası için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık iddiası gündeme geldi. Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'nin sarı-kırmızılı ekibin yıldızını çok istediği öne sürüldü. İşte detaylar... (GS spor haberi)