Galatasaray-Marsilya maçı | CANLI
UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan devam ediyor. Galatasaray, E grubu 5. hafta maçında Fransa Ligi devlerinden Marsilya ile kozlarını paylaşıyor. Galatasaray-Marsilya maçının canlı anlatımına haberimizden ulaşabilirsiniz.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.11.2021 21:25
- Güncelleme Tarihi: 25.11.2021 22:01
UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan devam ediyor. Galatasaray, E grubu 5. hafta maçında Fransa Ligi devlerinden Marsilya ile kozlarını paylaşıyor.
GALATASARAY - MARSİLYA MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?
Galatasaray - Marsilya maçı Exxen'de canlı yayınlanıyor.
GALATASARAY - MARSILYA MAÇI 11'LERİ
Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Feghouli, Kerem, Diagne
Marsilya: Pau Lopez, Caleta-Car, Saliba, Peres, Guendouzi, Kamara, Guaye, Gerson, Lirola, Dieng, Milik
FRANSIZLARLA 20 KEZ KARŞILAŞTI
Galatasaray, Avrupa kupalarında Fransa takımları ile bugüne kadar 20 karşılaşmaya çıktı. Sarı-kırmızılılar, Fransız ekiplerini 6 kez mağlup ederken, 9 kez de mağlup oldu. 5 maçta ise kazanan çıkmadı. Bu müsabakalarda sarı-kırmızılı takım 19 gol kaydederken, kalesinde 34 gol gördü. Aslan bu süreçte Monaco, Paris Saint Germain, Nantes, Bordeaux ve Marsilya ile mücadele etti.
AVRUPA KUPALARINDA 299. RANDEVU
Galatasaray, Avrupa kupalarında bugüne kadar 298 kez mücadele etti. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 105 kez sahadan galip ayrılırken, 114 kez de rakiplerine mağlup oldu. 79 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı. Geride kalan müsabakalarda Cimbom rakip fileleri 396 kez havalandırırken, kalesinde ise 444 gol gördü.
TERİM YÖNETİMİNDE AVRUPA'DA 92. MAÇ
Teknik Direktör Fatih Terim, Galatasaray'ın başında bugüne kadar 91 kez Avrupa kupası maçına çıktı. Geride kalan karşılaşmalarda Terim'in öğrencileri 36 galibiyet, 34 mağlubiyet ve 21 beraberlik aldı. Sarı-kırmızılı takım, Terim yönetimindeki Avrupa karşılaşmalarında 123 gol atarken, kalesinde ise 132 gole engel olamadı.
BU SEZON AVRUPA'DA 10 MAÇA ÇIKTI
Galatasaray, bu sezon Avrupa kupalarında 10 karşılaşma oynadı. Sarı-kırmızılılar, bu mücadelelerde 4 galibiyet alırken, 2 kez mağlup oldu, 4 kez de berabere kaldı. Aslan Avrupa'da son olarak İstanbul'da karşılaştığı Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kaldı.
MARSİLYA'DA PAYET İLE RONGİER CEZALI
Marsilya'da Galatasaray maçı öncesinde iki futbolcusunun kart cezası bulunuyor. Dimitri Payet ile Valentin Rongier cezalarından dolayı Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan milli futbolcu Cengiz Ünder'in durumunun ise belirsiz olduğu belirtildi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de gözler Galatasaray-Fenerbahçe derbisine çevrildi. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren dev mücadele öncesinde iki takımın muhtemel 11'leri, öne çıkan istatistikler ve son gelişmeler merak konusu oldu. -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasındaki dev mücadelede sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Sarı kırmızılıların derbide en büyük kozu Victor Osimhen'in, Fenerbahçe maçlarındaki istatistiği ise kritik randevu öncesi dikkat çekti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Lille karşısında sergilediği futbolla beğeni toplayan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Fenerbahçe derbisi öncesinde oyuncularından aynı tempoyu istedi. Sarı-kırmızılıların derbideki planı, yüksek pres ve 90 dakika boyunca sürdürülecek yoğun oyun olacak. İşte Okan Buruk'un oyuncularla toplantısından öne çıkan detaylar... -
Ara transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray'da sıcak bir gelişme yaşandı. Ocak ayında kadrosunu güçlendirmek için harekete geçen sarı kırmızılıların, flaş bir yıldızın transferi için devreye girdiği oraya çıktı. Günün transfer bombasını ise İngiliz basını duyurdu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS Spor haberi)