Galatasaray Lokomotiv Moskova maçının ardından Halil Dervişoğlu: Galibiyetle ayrılabilirdik
UEFA Avrupa Ligi E Grubu 4. hafta karşılaşmasında Lokomotiv Moskova ile berabere kalan Galatasaray'da Halil Dervişoğlu açıklamalarda bulundu. Genç yıldız, "Çok üzgünüz, bu maçı galibiyete çekebilirdik." dedi. | Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.11.2021 00:29
- Güncelleme Tarihi: 05.11.2021 00:38
Galatasaraylı futbolcu Halil Dervişoğlu, UEFA Avrupa Ligi'nde Rusya'nın Lokomotiv Moskova ekibi ile 1-1 berabere kaldıkları için çok üzgün olduklarını söyledi.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Halil Dervişoğlu, maçta çok fazla pozisyon bulduklarını anlatarak, "Orada en az bir gol daha çıkarmamız lazımdı. Bu bize bir ders oldu. Ayrıca skoru korumamız lazımdı. Pozisyonlarda bir gol daha bulmamız gerekiyordu. Bütün takım iyi mücadele etti. Çok üzgünüz, bu maçı galibiyete çekebilirdik. Takım olarak bu maçı yenilgi gibi hissettik." ifadelerini kullandı.
Avrupa Ligi'nde başarılı olmak istediklerini aktaran sarı-kırmızılı futbolcu, "Büyük takımda oynuyorsanız hayalleriniz de büyük oluyor. Avrupa Ligi'nde elimizde büyük bir şans var. Elimizden geleninin fazlasını vereceğiz. İnşallah takım olarak büyük bir başarı elde ederiz." diye konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da sezona istediği başlangıcı yapamayan yıldız futbolcu, Fenerbahçe derbisi öncesinde çıkış arıyor. Teknik direktör Okan Buruk'un güvendiği isim, derbilerdeki etkili performansıyla yeniden form yakalamayı hedefliyor. -
Lille karşısında sergilediği futbolla beğeni toplayan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Fenerbahçe derbisi öncesinde oyuncularından aynı tempoyu istedi. Sarı-kırmızılıların derbideki planı, yüksek pres ve 90 dakika boyunca sürdürülecek yoğun oyun olacak. İşte Okan Buruk'un oyuncularla toplantısından öne çıkan detaylar... -
Trendyol Süper Lig'de gözler Galatasaray-Fenerbahçe derbisine çevrildi. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren dev mücadele öncesinde iki takımın muhtemel 11'leri, öne çıkan istatistikler ve son gelişmeler merak konusu oldu. -
Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesi ilk 11 büyük ölçüde netleşti. Teknik direktör Okan Buruk'un Lille maçına göre tek değişiklik yapması beklenirken orta sahadaki tercihini Mario Lemina'dan yana kullanacağı öne sürüldü.