GALATASARAY HABERLERİ - Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçında Nef Stadyumu doldu!
UEFA Avrupa Ligi E Grubu 4. hafta maçında Galatasaray, sahasında Lokomotiv Moskova'yı konuk etti. Sarı kırmızılılarda bu maçta Nef Stadyumu tam seyirci kapasitesiyle doldu.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.11.2021 - 22:16
Galatasaray Spor Kulübü, Lokomotiv Moskova maçını tam kapasite ile oynamak için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurmuş fakat ret kararı almıştı. Sarı-kırmızılılar bunun üzerine müsabakada herhangi bir seyirci kapasite kısıtlamasına gidilmeyeceğini ifade ederek, taraftarları maça davet etti. Taraftarlar da stadyumun büyük bir bölümünü doldurdu.
Galatasaray'ın Lokomotiv Moskova maçından önce 2019-2020 sezonunun 24. haftasında 1 Mart 2020 tarihinde Gençlerbirliği ile oynadığı mücadelede stadyumu tamamı taraftara açıktı. Korona virüs salgını nedeniyle futbol maçları bir süre seyircisiz, daha sonra da belirli kapasitelerle oynandı. Moskova müsabakasıyla 613 gün sonra Nef Stadyumu'nda bir karşılaşma tam seyirci kapasitesiyle yapıldı.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika transfer haberleri: Borussia Dortmund, Salih Özcan'ı 5 milyon euro karşılığında elden çıkarmak istiyor. Milli futbolcunun, Türkiye'ye transfer olabilme ihtimali çok yüksek. -
Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılıların, 21 yaşındaki flaş bir isim için resmi teklif yaptığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Transfer döneminin başından beri ismi çocukluk takımı Galatasaray'la anılan Hakan Çalhanoğlu, transferin gerçekleşmesi için önemli bir adıma imza attı. İşte transferde son durum... -
UEFA Şampiyonlar Ligi ilk hafta maçında Galatasaray, 18 Eylül Perşembe günü deplasmanda Eintracht Frankfurt'a konuk olacak. Kritik mücadele öncesi Alman ekibinin yetkilileri adeta alarma geçti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)