Galatasaray Valentine Ozornwafor'u Charleroi'ye kiraladı!
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da bir de ayrılık gerçekleşti. Sarı-kırmızılılar, Valentine Ozornwafor'u Belçika temsilcisi Charleroi'ye kiraladığını açıkladı. | Son dakika Galatasaray transfer haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.08.2021 - 16:33
- Güncelleme Tarihi: 21.08.2021 - 16:46
Süper Lig'de Hatayspor ile oynanacak karşılaşmaya hazırlanan Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı.
Danimarka ekibi Kopenhag'dan transfer edilen Nelsson'a yabancı sayısının fazlalığı nedeniyle lisans çıkartamayan sarı kırmızılılar, Valentine James Ozornwafor'u elden çıkardı.
Aslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda genç futbolcunun Charleroi kulübüne bir yıl kiralandığını duyurdu.
Galatasaray'dan yapılan açıklama şöyle:
Profesyonel futbolcumuz Valentine James Ozornwafor'un bir senelik geçici transferi için Charleroi ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncumuza yeni kulübünde başarılar dileriz.
DİĞER HABERLER
-
Brezilya ekibi Vasco da Gama, Galatasaray’dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı Carlos Cuesta’nın performansından memnun kaldı ve Kolombiyalı stoperin bonservisini almak için kısa sürede girişimlere başlamaya hazırlanıyor. İşte detaylar… (GS spor haberleri) -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasındaki dev derbide Fenerbahçe'ye konuk olacak. Kritik maç öncesi sarı kırmızılılarda takımla çalışmalara başlayan Yunus Akgün hakkında flaş bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'ın yaz transfer döneminde İtalya Serie A takımlarından Udinese'ye kiralık olarak gönderdiği Nicolo Zaniolo performansıyla fark yaratmaya devam ediyor. Udinese Teknik Direktörü Kosta Runjaic de Parma maçında gol atan yıldız oyuncusu hakkında flaş açıklamalar yaptı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Dev derbi öncesi Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk maç planını şekillendirdi. Tecrübeli teknik adamın, Fenerbahçe'nin geriden çıkarken yaşadığı sorunlara özel hazırlık yaptığı öne sürüldü. Buruk; Osimhen, Barış Alper ve Torreira ile yoğun baskıyla rakibi hazırlıksız yakalayacak.