St. Johnstone Galatasaray maçının ardından Fatih Terim: Kerem Aktürkoğlu'na çok güveniyorum
UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Galatasaray deplasmanda St. Johnstone ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı-kırmızılılar 4-2 kazandı ve play-off'a yükseldi. Galibiyetin ardından teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam Kerem Aktürkoğlu'nun performansına dikkat çekti ve "Ben ona güveniyorum. Her geçen gün rakip için tehlikeli bir hal alıyor." dedi. | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 12.08.2021 23:28
- Güncelleme Tarihi: 13.08.2021 00:00
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 4-2 kazanılan St. Johnstone maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Turu geçmeyi sonuna kadar hak ettiklerini belirten ve oyuncularını öven deneyimli teknik adam şöyle konuştu:
"Oyuncularımız turu geçmeyi kafasına koymuştu. O zaman Galatasaray daha çok zevk veriyor. Rakip çok kaliteli oyunculardan kurulu değil ama mesele turu geçmek. Mesele moral. Bugünden memnunum. Daha da iyi olacağız."
"ZORLUKLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ"
Buradan 4,5 saat uçacağız. Kolay değil. 20-25 derece farklılık yaşıyoruz. Adapte olmak kolay değil. Ama zorlukların üstesinden geleceğiz. Böyle iyi takım olunuyor. Mazeretleri sıralamadan, en iyisini yapmalıyız.
Kötü goller yiyoruz. Faul de olabilir ama pozisyon oraya gelmemeli. Maçın artısı, pas trafiği, bol gol pozisyonu. Birkaç maçtır kazaya uğrayan, olağanüstü hallerle goller yiyen Galatasaray, bu kez daha takım gibi oynadı.Oyunu domine ettik.
"ARAMIZDAN AYRILACAK VE KATILACAKLAR OLACAK"
Aramızdan ayrılacak ve aramıza katılacak arkadaşlarımız olacak.
Feghouli'yi iki farklı pozisyonda oynattım. Onunla biraz konuşmamız gerekiyormuş demek ki. Bugün iyi oynadı. Feghouli'yi kazanabilirsek kazanacağız. Ancak oynarken de değişiklikler olabilir. Galatasaray'da her an her şey olabilir. Futbol, dinamik bir oyun.
"KEREM'E GÜVENİYORUM"
Böyle bir Kerem bizi çok sevindiriyor. Muhakkak ki hatası olacak, zaman zaman iniş çıkış olacak. Ben ona güveniyorum. Her geçen gün rakip için tehlikeli bir hal alıyor.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Lille ile karşılaşmaya hazırlanan Galatasaray, Fransa'da yaşanan olaylar nedeniyle harekete geçti. Şehirde çıkan çatışma, yağma ve yangınlar sonrası sarı-kırmızılı yönetimin, takım kafilesi ve taraftarların güvenliği için UEFA'ya başvuruda bulunacağı öğrenildi. İşte yaşanan gelişmelerin detayları... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Galatasaray'ın deplasmanda Lille ile oynayacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu. -
Galatasaray'da ara transfer dönemi öncesi dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı yönetimin, Alman yıldız Leroy Sane ile ilgili aldığı karar gündem oldu. İşte Cimbom'daki son gelişmeler ve kararın perde arkası... -
2027 yılında başkanlık seçimine hazırlanan Boca Juniors'ta transfer çalışmaları hız kazandı. Arjantin ekibinin, Galatasaray forması giyen yıldız futbolcuyu seçim vaadi olarak gündemine aldığı öne sürüldü. İşte sarı-kırmızılılara yıldız futbolcu için yapılacak teklif...