Son dakika transfer haberi: Olimpiu Morutan'ın menajeri açıkladı! "Fatih Terim onu istiyor"
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da, bombalar peş peşe patlıyor. Alexandru Cicaldau, Sacha Boey ve Patrick van Aanholt ile anlaşan sarı-kırmızılıların, transfer gündemine son olarak Olimpiu Morutan geldi. Rumen futbolcunun menajeri Florin Volturar, konuyla ilgili açıklama yaptı. Volturar, "Fatih Terim, Morutan'ı çok istiyor" dedi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.07.2021 - 20:15
- Güncelleme Tarihi: 25.07.2021 - 20:20
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında PSV'ye 5-1 yenildikten sonra transferde gaza basan ve Alexandru Cicaldau, Sacha Boey ve Patrick van Aanholt'la anlaşmaya varan Galatasaray, bir takviye daha yapmaya hazırlanıyor.
Sarı-kırmızılılarda scout ekibinin önerisiyle gündeme gelen Rumen orta saha oyuncusu Olimpiu Morutan'a Fatih Terim'den onay çıkarken, yıldız ismin menajeri Florin Vulturar da transferi doğruladı.
"FATİH TERİM ONU İSTİYOR"
Rumen basınından Gazete Sportulor'a konuşan Vulturar, "Morutan, FCSB'den ayrılmak istiyor. Fatih Terim onu istiyor, bu doğru. Ayrıca Morutan da Galatasaray'da oynamak istiyor. Ancak transfer o kadar kolay bitebilen bir şey değil. Şu anda biten bir şey yok. Ayrıca teklifleri net olarak açıklamam doğru olmaz. Galatasaray'ın bir ilgisi var. Doğru miktarda bu transferin olacağını düşünüyorum." dedi.
Florin Vulturar ayrıca, "Becali 15 milyon euro istediğini açıklamıştı. Galatasaray çok büyük kulüp. Çok sevilen, olağanüstü taraftarlara sahip bir kulüp." ifadesini kullandı.
22 yaşındaki Morutan geçen sezon 36 maçta 8 gol atarken 15 golün de hazırlayıcısı olmuştu.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin resmi X hesabı, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Barış Alper Yılmaz ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray ile Çağdaş Faktoring arasında kadın basketbol takımı isim ve göğüs sponsorluğu anlaşmasının imza töreni gerçekleştirildi. Törende Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de açıklamalarda bulundu. Başkan Özbek, Mauro Icardi ve Barış Alper Yılmaz'ın sözleşme durumlarına açıklık getirdi. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe eski yöneticisi Hakan Safi'nin, Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşme şartları hakkında yaptığı açıklamaları yorumladı. Başkan Özbek, "Konuyla ilgili bir çalışma başlatıldığı söylendi. Bundan sonrasını dikkatle izleyeceğiz. Konunun herkesi en üst seviyede ilgilendirdiğini düşünüyorum. Konuya Türk futbolunun sorunu olarak eğilmek lazım." dedi. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında RAMS Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)