Galatasaray'la yeni mukavele imzalayan Ömer Bayram: İnşallah önümüzdeki seneler kupalarla geçer
Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-kırmızılı takım, mukavelesi sona eren Ömer Bayram ile 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı. İmza sonrası konuşan 29 yaşındaki oyuncu, "İnşallah önümüzdeki 3 sezon yine kupalarla, güzel günlerle geçer." dedi. | Son dakika Galatasaray transfer haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.06.2021 00:36
- Güncelleme Tarihi: 21.02.2023 12:41
Galatasaray ile 3 yıllık yeni sözleşmeye imza atan Ömer Bayram, statta düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu. Ömer Bayram'a, menajeri Oğuzhan Arslan eşlik etti. Sarı-kırmızılılarda güzel günler geçirdiğini belirten Bayram, "Çok güzel üç sene geçirdim Galatasaray'da. İki kupa kazandım. Hocamız bana güvendi, çok güzel günler geçirdim. Camiamıza tekrar teşekkür etmek istiyorum bana inandıkları ve benimle devam etmek istedikleri için. İnşallah önümüzdeki 3 sezon yine kupalarla, güzel günlerle geçer. Herkese tekrar teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.
UEFA Şampiyonlar Ligi İkinci Eleme Turu'ndaki rakipleri PSV Eindhoven'ı de değerlendiren başarılı oyuncu, "Aslında çok mutluyum. Ben Hollanda'da doğdum, büyüdüm. Ailem, arkadaşlarım öğrenince bana mesaj attı. Onların desteğiyle ve oradaki taraftarımızla birlikte turu geçeceğimizi düşünüyorum. Önümüzde kamp var. Çok iyi çalışıp Hollanda'da Galatasaray'ın taraftarıyla birlikte gücünü göstermek istiyoruz. Çok mutluyum" şeklinde konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, minik bir taraftarın, "Osimhen'i Borçkaspor'a verme ihtimaliniz var mı?" sorusu karşısında adeta şaştı kaldı. İşte Özbek'in transfer yanıtı ve kahkahaların havada uçuştuğu o anlar... -
Süper Lig ve Avrupa'da yoğun bir fikstürle mücadele eden Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Ara transfer dönemini verimli geçirmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, kadro planlaması için harekete geçti. Takviye yapılması düşünülen bölgeler üzerinde durulurken, takımdan ayrılması gündemde olan futbolcularla ilgili de değerlendirmeler başladı. İşte detaylar... | GALATASARAY HABERLERİ -
Galatasaray'ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen rekorları alt üst etmeye devam ediyor. Golcü futbolcu bir rekoru daha geride bırakmaya çok yaklaştı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında oynanacak Galatasaray-Stuttgart maçının hakemi açıklandı. İşte detaylar...