Galatasaray-Alanyaspor maçının VAR hakemi Halis Özkahya oldu!
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finalde Galatasaray sahasında Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak. Dev karşılaşmanın VAR hakemi ise Halis Özkahya oldu.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.02.2021 16:05
- Güncelleme Tarihi: 10.02.2021 16:21
Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan kaldığı yerden devam ediyor... Fenerbahçe'yi deplasmanda yenerek Süper Lig'de liderliği devralan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak.
Mücadeleyi hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen'in yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Mustafa Savranlar yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mustafa Kürşad Filiz olacak.
VAR'da ise Halis Özkahya görev yapacak.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında 3 Kasım Salı günü evinde Stuttgart ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı maç öncesi kulübün Kemerburgaz Tesisleri'ne gelen başkan Dursun Özbek, teknik direktör Okan Buruk ile saha içinde görüştü. İşte o anlar... -
Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacak Stuttgart'ta sol bek Maximilian Mittelstadt, mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. RAMS Park'taki atmosferin kendilerini beklediğini bildiklerini belirten Alman futbolcu, sarı-kırmızılıların hücum gücüne dikkat çekerek Victor Osimhen'in tehlikesine vurgu yaptı. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak Stuttgart'ta teknik direktör Sebastian Hoeness, mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı ekibe ve taraftarına büyük saygı duyduklarını belirten Alman çalıştırıcı, cesur bir oyun sergileyeceklerini söyledi.