Galatasaray'da Hande Sümertaş ile yollar ayrıldı
Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık yaşandı. Futbol A Takım Medya Koordinatörlüğü yapan ve uzun yıllardır Fatih Terim'in medya ilişkilerini yöneten Hande Sümertaş görevinden ayrıldı.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.04.2020 20:02
- Güncelleme Tarihi: 22.04.2020 20:19
Galatasaray'da Futbol A Takım Medya Koordinatörlüğü yapan ve uzun yıllardır Fatih Terim'in medya ilişkilerini yöneten Hande Sümertaş görevinden ayrıldı.
Galatasaray'dan yapılan açıklama şöyle;
Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüzde, Futbol A Takım Medya Koordinatörlüğü görevini yürüten Sayın Hande Sümertaş görevinden ayrılmıştır. Kendisine bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder ve gelecek kariyerinde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan milli yıldız Hakan Çalhanoğlu, sarı-kırmızılılara geliyor derken son kararını verdi. Transferdeki bu sürpriz gelişmeyi İtalyanlar duyurdu. İşte tüm detaylar... -
Trendyol Süper Lig'de 28. hafta oyanan Trabzonspor-Galatasaray ile Fenerbahçe-Beşiktaş maçlarının ardından PFDK sevkleri açıklandı. -
Galatasaray'da stoper transferi doğrultusunda gündeme gelen Ramy Bensebaini ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Cezayirli savunmacının Borussia Dortmund'da ayrılığının planlandığı ortaya çıktı. Bensebaini, başka bir ligde forma giymeye sıcak bakıyor. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'de üst üste 4. kez şampiyonluğa ulaşmak isteyen lider Galatasaray'da, bir yandan transfer çalışmaları da devam ediyor. Bu doğrultuda sarı kırmızılılardan yeni sezon için bomba bir transfer hamlesi geldi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)