Clement Donk'a hayran kaldı
Galatasaray'da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Ryan Donk, Club Brugge'ün gündemine geldi. Belçika basınından Voetbalnieuws, Club Brugge teknik direktörü Philippe Clement'in ön liberodan stopere tam bir görev adamı olan Ryan Donk'a hayran olduğunu ve oyuncu ile yakından ilgilendiğini yazdı.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.03.2020 02:02
- Güncelleme Tarihi: 30.03.2020 06:45
Voetbalnıeuws, Club Brugge'ün Donk'u transfer ederek bir taşla iki taş vuracağı çünkü Hollandalı futbolcunun hem stoper hem de orta sahada oynayabildiğini yazdı. Donk'un sezon sonunda sözleşmesinin biteceğine vurgu yapılırken, Galatasaray'ın atacağı adımın beklendiği kaydedildi.
MARCAO İLE ANLAŞTI
Ne zaman ihtiyaç olsa formasının hakkını veren Ryan Donk ön liberodan defansa, defanstan hücuma kadar her alanda kendini göstermeyi başardı. Son olarak Luyindama'nın yokluğunda Marcao ile iyi bir ikili oluşturan 33 yaşındaki futbolcu, 20 maça çıktı, 3 gol attı, 1 de asist yaptı. Galatasaray'da çok mutlu olan Donk, İstanbul'dan ayrılmak istemiyor.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Aleksey Batrakov, Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer listesine girdi. 2 dev kulübün Stuttgart maçında izleyeceği Rus futbolcuyla bir başka 2 dev kulübün de ilgilendiği öne sürüldü. -
Galatasaray'da İkinci Başkan Metin Öztürk, tüm görevlerinden istifa ettiğini açıkladı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında Galatasaray, 3 Kasım Salı günü Stuttgart'ı konuk edecek. RAMS Park'taki maç saat 20.45'te başlayacak. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Usta yorumcu Levent Tüzemen, Galatasaray'da üst üste gelen istifaların ardından A Spor'da canlı yayına bağlanarak gelişmeleri değerlendirdi. Tüzemen, sarı kırmızılı kulüp yöneticilerine tepki gösterdi ve başkan Dursun Özbek'e seslendi. "Eğer G.Saray Başkanı bu sorunu çözemezse bütün camia bunun bedelini öder" diyen usta yorumcu, "Sizin tavuğunuza kim 'kışt' dedi şimdiye kadar? Siz Galatasaray'ın huzurunu niye bozuyorsunuz? Neyi paylaşamıyorsunuz? Fatih Terim'in dediği gibi, "Söz konusu Galatasaray'sa gerisi teferruattır." şeklinde konuştu.