Bitirim ikili
Dakikalar 14’ü gösterirken Cezayirli yıldız verdi, Falcao ağları sarstı. 37’de bu kez roller değişti. Kolombiyalı’nın pasında Feghouli golü attı.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.03.2020 06:40
Süper Lig'de Cimbom'un Sivasspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldığı mücadelede sarıkırmızılıların golleri Radamel Falcao ve Sofiane Feghouli'den geldi. Hücumda iyi anlaşan iki futbolcu asistleri de birbirlerine yaptılar. 14. dakikada Ömer Bayram'ın serbest vuruşunda kendini arka direkte unutturan Feghouli meşin yuvarlakla buluştu. Demarke olan Radamel Falcao'ya topu çıkardı. Kolombiyalı da kariyerinin boş kaleye en basit gollerinden birini attı. 37. dakikada iki oyuncu rolleri değişti. Bu kez Ryan Donk'un nefis pasında Falcao aynı güzellikte topu indirdi. Feghouli havada voleyi vurdu.
FALCAO COŞTU
Galatasaray'ın yıldızı Radamel Falcao golleri sıralıyor. 33 yaşındaki futbolcu dün de ağları havalandırmayı başardı. Böylece son 7 maçında 8. golünü kaydetti. Kolombiyalı yıldızın müthiş çıkışı ülkesinde de geniş yankı buldu. Ülkenin en ünlü oyuncularından olan Falcao'ya her maçtan sonra geniş yer ayıran Kolombiya basını 33 yaşındaki futbolcuyu övdüler. Falcao attığı gole sevindi ancak karşılaşma sonunda kaçan 3 puana üzüldü.
DİĞER HABERLER
-
İngiltere Premier Lig'de istediği sonuçları alamayan Manchester United, devre arası transferi için gaza bastı. İngiliz basını Sesko'nun sakatlığının ardından bir santrfor eklemesi yapmak isteyen Kırmızı Şeytanlar'ın Galatasaray'ın yıldızını istediğini öne sürdü. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor'u 4-0'lık skorla mağlup etti. Maçın ardından A Spor yorumcusu Haldun Domaç, sarı-kırmızılıların genç yıldızına övgü dolu sözler söyledi. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor'u 4-0'lık skorla mağlup etti ve Stuttgart maçı öncesi moral depoladı. Sarı-kırmızılıların farklı galibiyetini Sabah Gazetesi yazarı Ahmet Çakar çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte o sözler... (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip, rakibini 4-0 mağlup ederek haftayı üç puanla kapattı. Deplasmanda aldığı farklı galibiyetle dikkat çeken Galatasaray, ortaya koyduğu futbolla da adından söz ettirdi. Karşılaşmanın ardından Fotomaç Gazetesi yazarları, sarı-kırmızılıların performansını, maçın kırılma anlarını ve Konyaspor'un oyununu değerlendirdi. İşte spor yazarlarının dikkat çeken analizleri ve yorumları...(GS Spor haberleri)