Anderlecht vazgeçmedi
Transferin son gününde Anderlecht'e transferi olumsuz sonuçlanan Yunus Akgün'le ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.02.2019 - 01:17
Transferin son gününde Anderlecht'e transferi olumsuz sonuçlanan Yunus Akgün'le ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Belçika ekibinin, genç futbolcuyu halen takip ettiği ve sezon sonunda bu transferi rötarlı da olsa gerçekleştirmek istediği belirtildi. Anderlecht'in mayıs ayında yeniden Galatasaray'ın kapısını çalması bekleniyor.
MENAJERİNİ DEĞİŞTİRDİ
Galatasaray ve Anderlecht, 3.5 milyon euro bonservis ve bir sonraki satışından yüzde 30 pay karşılığında anlaşmaya varmıştı. Ancak Yunus Akgün'ün menajeri Mike Stevic'in 1 milyon euro'luk komisyon talebi işleri bozmuştu. Bu gelişmenin ardından Yunus Stevic ile anlaşmasını feshetmiş ve Hasan Anıl Eken ile anlaşmıştı.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Galatasaray haberleri: Spartak Moskova ve sarı-kırmızılıların her konuda anlaşmaya vardığı Carlos Cuesta transferi hakkında flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar... (GS Spor haberleri) -
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray taraftarının sevgilisi Mauro Icardi ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Takımda yaşanan sakatlıkların ardından yıldız golcüyü transfer listesine yazan Serie A devi, oyuncu hakkında kararını verdi. İşte detaylar... | GS spor haberleri -
Galatasaray'da Udinese'ye transferi gündemde olan Nicolo Zaniolo konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı kulüple Serie A ekibi arasındaki görüşmelerde anlaşmaya varılamazken, İtalyan yıldızın Cimbom'da kalmak istediği iddia edildi. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Orta sahaya bir hamle yapmak için harekete geçen Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılıların Tottenham forması giyen Malili yıldız Yves Bissouma transferinde sona yaklaştığı iddia edildi. İşte detaylar... (GS spor haberi)