Galatasaray'da Gomis, Belhanda ve Muslera satılabilir
Galatasaray'fa Gomis için Hebei China Fortune’nin teklifi masada bekliyor. Belhanda’yı Çin ve Rus takımları istiyor. Rusya’da 3 maçtır kalesini kapatan Muslera için devler sırada.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.06.2018 - 00:47
- Güncelleme Tarihi: 29.06.2018 - 01:59
Çin ekibi Hebei China Fortune'nin Bafetimbi Gomis için sarı-kırmızılı kulübe 5 milyon euro; Fransız yıldıza da bonuslarla birlikte 7 milyon euro'luk teklif yaptığı bildirildi. Yönetim, teklifi şimdilik masada bekletiyor. Bonservis rakamı 8 milyon euro'ya yükselirse Gomis'e vize çıkacağı ileri sürüldü. Bu takdirde yerine onu aratmayacak bir golcü alınacak. Yönetim, transferde kiralama formülü kullanarak, UEFA ile yapılan FFP anlaşmasında elini rahatlatacak.
NANDO 20 MİLYON EURO
Younes Belhanda'ya da Çin ve Rusya'dan menajerler aracılığıyla ciddi teklifler geldiği konuşuluyor. Terim, Belhanda'nın kalması yönünde rapor vermişti. Ancak rakam cazip olursa ona da izin çıkması bekleniyor.
Ve Nando... Uruguay ile Dünya Kupası grup aşamasında 3 maçta gol yemeyen Fernando Muslera, devlerin radarına girdi. Yönetim, tecrübeli file bekçisi için en az 20 milyon euro istiyor. Üç yıldızın durumu dış transferi de şekillendirecek.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasındaki dev derbide Fenerbahçe'ye konuk olacak. Kritik maç öncesi sarı kırmızılılarda takımla çalışmalara başlayan Yunus Akgün hakkında flaş bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Brezilya ekibi Vasco da Gama, Galatasaray’dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı Carlos Cuesta’nın performansından memnun kaldı ve Kolombiyalı stoperin bonservisini almak için kısa sürede girişimlere başlamaya hazırlanıyor. İşte detaylar… (GS spor haberleri) -
Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılıların başkanı Dursun Özbek'in dev derbiye gidip gitmeyeceği ise netleşti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak derbide, maç saati termometreler 11 dereceyi gösterecek. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Galatasaray haberleri (FB GS spor haberi)