Mustafa Cengiz'den sert açıklamalar
Kasımpaşa karşılaşmasında penaltı başta hakem Halis Özkahya’nın verdiği kararlar sarı kırmızılı camiada tepki çekerken Başkan Mustafa Cengiz’den de sert açıklamalar geldi.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.02.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 21.02.2018 01:52
Türk Telekom Stadı'nda yapılan sponsorluk anlaşması sonrasında, gündeme dair soruları yanıtlayan Cengiz, hakemlerle ilgili camianın tepkilerini çok iyi bildiklerini anlatarak, "Biz, Galatasaray olarak ağlak ve zırlak bir toplum değiliz. Biz mağlubiyeti de sinemize gururla çekeriz. Asla pes etmeyiz. Haftada 2 demeç, 3 tane zırvalayan sözler söylemeyiz. Hakemlerde art niyet görmüyoruz ancak aynı hakem aynı hatayı 7 kere yapıyorsa bunun anlamı insan hatası değildir" diye konuştu.
ALEYHİMİZE ÇALIŞIYORLAR
Hakemlere seslenen Başkan sözlerini şöyle sürdürdü: "Lütfen tıraş olurken aynaya bakın. Maçları tekrar izleyip bakın. Bütün tartışmalı pozisyonlar Galatasaray'ın aleyhine yorumlanıyor. Galatasaray'a çok rahat kart çıkarılıyor, yan hakem çok rahat müdahale ediyor. Eşitlik olsun."
Mustafa Cengiz, "Hakemler hakim değildir. Hakem kuralları uygulayan egemendir. Hakemler kendilerini hakim zannetmesin, haklarımızı da yemesin" dedi.
FANATİK FENERBAHÇELİ YÖNETSİN!
Cengiz, TFF ve MHK'da görev alanların tarafsız olması gerektiğini vurgulayarak şunları kaydetti: "Basında anlamsız laflar var, 'MHK Galatasaraylı, TFF Beşiktaşlı' diye. Federasyona da MHK'ye de fanatik Fenerbahçeli gelsin. Objektif olduktan sonra korun yok. Değerler yerin altına alınıyorsa 'Yazıklar olsun' deriz. Bu oyunda da olmayız, bu oyunu da bozarız."
ÖZBEK'LE DÜŞMAN DEĞİLİZ
Cengiz, eski başkan Dursun Özbek'in kulüpten alacaklarıyla ilgiliyse, "Bizim kimseye özel bir kastımız, düşmanlığımız yok. O da kendi perspektifi içinde Galatasaray'a hizmet etmiş, maddi yardımda bulunmuş bir kardeşimizdir. Bu maddi yardımdan temdidi kaldıralım. Olay bu. Onu kaldırdığımızda reel rakamlarda anlaşacağımıza inanıyorum" dedi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Victor Osimhen'in yanına genç ve gelecek vadeden bir golcü takviyesi yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılıların gündemindeki Matviy Ponomarenko için dikkat çeken detaylar ortaya çıkarken, Club Brugge forması giyen Nicolo Tresoldi de listenin önemli isimleri arasında yer alıyor. -
Galatasaray'ın uzun süredir gündeminde olan Aleksey Batrakov'dan sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandıran hareket geldi. Genç yıldızın sosyal medyada beğendi paylaşım dikkatleri çekti. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Galatasaray için Almanya'dan sürpriz bir transfer iddiası geldi. Sarı-kırmızılıların, Borussia Dortmund forması giyen 31 yaşındaki Cezayirli stoper Ramy Bensebaini'yi gündemine aldığı ve sözleşmesi gelecek yaz sona erecek oyuncu için bonservis bedeli ödemek istemediği öne sürüldü. -
Trendyol Süper Lig'de 2026-2027 sezonunun ilk haftası nefesleri kesti. Galatasaray ve Trabzonspor'un beraberlikle, Fenerbahçe'nin ise mağlubiyetle tamamladığı ilk haftada Beşiktaş lige galibiyetle başladı. İşte Süper Lig'de ilk haftanın güncel puan durumu...