Korkarak yaşamıyoruz
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten camiaya önemli mesajlar… "Denizleri seviyoruz, dalgaların olduğu bilinci ile. Uçmayı seviyoruz, düşmenin olduğunu kabul ederek. Biz bu hayatı seyretmeye değil, kazanmaya geldik. Ve kazanacağız. Çünkü biz Galatasaraylıyız"
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.12.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 09.12.2017 10:08
Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Dergisi'nin aralık sayısındaki yazısında önemli açıklamalarda bulundu. "Tarihimize baktığımızda ilk başta eleştirilen kararların, büyük başarılar getirdiğine şahit olursunuz" diyen Özbek, "Tüm kamuoyunun ve büyük Galatasaray taraftarının gördüğü üzere bizler yönetim olarak mali, idari ve sportif anlamda tüm girişimleri gerçekleştirmekte ve Galatasaray'a layık olanı yaşatmak için elimizden geleni yapmaktayız. Çünkü biz; denizleri seviyoruz, dalgaların olduğu bilinci ile... Uçmayı seviyoruz düşmenin olduğunu kabul ederek. Korkarak yaşamıyoruz, çünkü biz buraya hayatı seyretmeye değil, kazanmaya geldik. Ve kazanacağız, çünkü biz Galatasarayız. Yaşasın Galatasaray" ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Lille Teknik Direktörü Davide Ancelotti, Galatasaray karşılaşması öncesinde takımının hedefini açıkladı. Eksiklere rağmen galibiyete inandığını belirten Ancelotti, sarı-kırmızılıların hücum gücüne karşı oyun planlarını anlatırken Berke Özer hakkında da övgü dolu ifadeler kullandı. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Fransa ekibi Lille ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, kamp kadrosunu duyurdu. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında oynanacak kritik Lille mücadelesine hazırlanan Galatasaray'da hücum hattı yeniden şekilleniyor. Rafael Leao'nun sakatlığının ardından ilk 11'i yeniden şekillendirecek olan Okan Buruk, Yunus Akgün hakkında kararını verdi. -
Lille’in Brezilyalı stoperi Alexsandro, Galatasaray maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Victor Osimhen ile yaşayacağı mücadeleyi “savaş” olarak nitelendiren deneyimli savunmacı, sarı-kırmızılıların hücum gücüne dikkat çekerken Berke Özer’in performansını da övdü.