"Yabancı kuralı yanlış karar"
Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor son günlerde tartışma konu olan yabancı kuralıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.11.2017 - 15:01
"Yabancı sayısını düşürmek yanlış bir karar olur. Bence Türk futbolundaki sıkıntı yabancı değil, altyapı sorunu ve hocalar"
"Bu sistemi yaptığınız zaman en az 4-5 sene hiçbir şey beklememelisiniz. Sabırlı olmalısınız ki meyvesini alabilin. Almanya bunun en büyük örneği."
"80 milyonluk ülkede her sene üst seviyede en az 3-4 futbolcu yetişmeli. Bunu da alt yapıya ve hocalara yatırım yaparak başarabilirsiniz. Sorun yabancı sayısı değil."
DİĞER HABERLER
-
75 milyon Euro bedelle Victor Osimhen'i kadrosuna katarak transferde rekor kıran Galatasaray, Nijeryalı golcüyü kadrosuna katarak dünya spor basınında da geniş yer buldu. İşte gazeteler ve atılan manşetler... (GS spor haberi) -
Süper Lig devlerinden Galatasaray, Victor Osimhen'i kısa süre önce resmen duyurdu. Cimbom'un bu transferi futbol dünyasında büyük ses getirirken sarı-kırmızılılar, Nijeryalı yıldızı kadrosuna katarak önemli bir rekor kırdı. İşte detaylar... -
Galatasaray'ın Napoli'den rekor transfer bedeli ile kadrosuna kattığı Nijeralı yıldız Victor Osimhen önemli açıklamalarda bulundu. İşte ilk sözleri... (GS spor haberi) -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Başkan Vekili Abdullah Kavukcu, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Basın toplantısını haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz.