Tudor'dan Feghouli ve Caner'e verilen cezaları değerlendirdi
Galatasaray’ın Teknik Direktörü Igor Tudor, Sofiane Feghouli’ye 3 ve Beşiktaş’ın milli futbolcu Caner Erkin’e de verilen 6 maçlık cezanın fazla olduğunu söyledi. Tudor, ayrıca Gençlerbirliği karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını da belirtti.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.11.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 04.11.2017 00:00
"Aynı sistemin artıları ve eksileri var"
Takımda yaptığı değişiklikleri riskli bulmuyor mu? sorusuna Tudor, "Her zaman aynı sistemle oynarsanız bunun artıları ve eksileri var. Artılar takım buna uyuyor. Diğer taraftan aynı sistemle oynarsanız rakipler ona göre hazırlanır. Artıları da eksileri de var" diye cevap verdi.
"Feghouli ve Caner'e verilen cezalar fazla"
Trabzonspor maçında kırmızı kart gören Sofiane Fehgouli'ye verilen 3 maçlık cezayı da değerlendiren Hırvat çalıştırıcı, "Feghouli'ye verilen ceza fazla odluğunu düşünüyorum. Beşiktaş'ta Caner'e verilen 6 maçlık ceza da fazla. Bence ikisinin de daha az olması lazım" şeklinde konuştu.
"11 maçta 2 kez 3'lü defans oynadık"
İkinci defa 3'lü defansla oynadığını belirten Tudor, "Kim söylüyor 3'lü sevdiğimi. Fenerbahçe maçının ilk 20 dakikasında da 3'lü defans ile oynadık. Sakatlıktan dolayı da sistemi değiştirmiştik. 11 maçta ikinci sefer oldu" ifadelerini kullandı.
"1-0 dan sonra skorun verdiği rehavetle oyunun temposunu düşürdük"
Maça iyi başladıklarını söyleyen Tudor, "1-0 dan sonra skorun verdiği rehavetle oyunun temposunu düşürdük. Gençlerbirliği iyi defans yaptı. Özellikle orta alanda boş alan bulmak kolay değil, iyi kapattılar. O yüzden kanatlara taşıdık oyunu. Dikine pasları tercih ettik. Daha az pasla daha fazla koşu yapmayı planladık. Bu da oyunun skorunu değiştirdi" diye konuştu.
Hırvat teknik adam, Sofiane Feghouli için ise kendisinin üst düzey bir futbolcu olduğunu ve iyi bir performans sergilediği söyledi..
DİĞER HABERLER
-
Lille’in Brezilyalı stoperi Alexsandro, Galatasaray maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Victor Osimhen ile yaşayacağı mücadeleyi “savaş” olarak nitelendiren deneyimli savunmacı, sarı-kırmızılıların hücum gücüne dikkat çekerken Berke Özer’in performansını da övdü. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Fransa ekibi Lille ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, kamp kadrosunu duyurdu. -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. haftasında deplasmanda Lille ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Okan Buruk yönetimindeki son antrenmanda maçın taktiği üzerinde durulurken, sakatlığı bulunan Rafael Leao takım çalışmasında yer almadı. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında oynanacak kritik Lille mücadelesine hazırlanan Galatasaray'da hücum hattı yeniden şekilleniyor. Rafael Leao'nun sakatlığının ardından ilk 11'i yeniden şekillendirecek olan Okan Buruk, Yunus Akgün hakkında kararını verdi.