Galatasaray'dan Hagi'ye şampiyonluk kutlaması
Galatasaray Kulübü, Romanya 1. Futbol Ligi'nde sahibi ve teknik direktörü olduğu Viitorul Constanta ekibini şampiyonluğa taşıyan efsane futbolcusu Gheorghe Hagi'yi kutladı.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.05.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 13.05.2017 23:18
Sarı-kırmızılı kulübün sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada, "Sıfırdan kurduğu Viitorul Constanta ile Romanya Ligi şampiyonu olan efsanemiz Gheorghe Hagi'yi tebrik ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.
Viitorul Constanta, Şampiyonluk Grubu son maçında CFR Cluj'u 1-0 yenerek FCSB'nin (Steaua Bükreş) averajla önünde şampiyonluğa ulaştı.
Öte yandan, UEFA Kupası'nın kazanılmasının 17. yıl dönümü için Hagi'nin 17 Mayıs Çarşama günü İstanbul'da olacağı da duyuruldu.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında oynanacak kritik Lille mücadelesine hazırlanan Galatasaray'da hücum hattı yeniden şekilleniyor. Rafael Leao'nun sakatlığının ardından ilk 11'i yeniden şekillendirecek olan Okan Buruk, Yunus Akgün hakkında kararını verdi. -
Lille’in Brezilyalı stoperi Alexsandro, Galatasaray maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Victor Osimhen ile yaşayacağı mücadeleyi “savaş” olarak nitelendiren deneyimli savunmacı, sarı-kırmızılıların hücum gücüne dikkat çekerken Berke Özer’in performansını da övdü. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Fransa ekibi Lille ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, kamp kadrosunu duyurdu. -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. haftasında deplasmanda Lille ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Okan Buruk yönetimindeki son antrenmanda maçın taktiği üzerinde durulurken, sakatlığı bulunan Rafael Leao takım çalışmasında yer almadı.