Beşiktaş Sompo Japan, Galatasaray Odeabank'ı devirdi
Spor Toto Basketbol Ligi'nin 22. haftasında Beşiktaş Sompo Japan, sahasında Galatasaray Odeabank'ı ağırladı. Mücadeleyi Beşiktaş 90-84 kazandı.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.03.2017 - 22:08
- Güncelleme Tarihi: 20.03.2017 - 22:54
Karşılıklı basketlerle başlayan mücadelede üst üste Galatasaray Odeabank hücumlarında sayıya izin vermeyen Beşiktaş Sompo Japan, 7-0'lık bir seriyle 6. dakikada skoru 15-8 yaptı. Sertaç Şanlı ve Thompson ile ürettiği sayılarla etkili olan ev sahibi ekip, Stimac'ın basketiyle son dakikada farkı 11 sayıya yükseltmeyi başardı (26-15). Siyah-beyazlılar ilk çeyreği 28-15 üstünlükle kapattı.
İkinci çeyreğe 5 sayı üreterek başlayan Beşiktaş Sompo Japan, 13. dakikayı 17 sayı önde geçti (36-19). Galatasaray Odeabank 6-0'lık seriyle farkı eritmeye çalışırken, Beşiktaş Sompo Japan Thompson, Clark ve Strawberry'nin etkili performansıyla skoru bulmaya devam ederek soyunma odasına 48-35 önde gitti.
Beşiktaş Sompo Japan, Clark'ın sayılarıyla üçüncü çeyreğe başlarken Galatasaray Odeabank, peş peşe bulduğu basketlerle 27. dakikada farkı 7 sayıya düşürdü (61-54). Beşiktaş Sompo Japan'ın hücumda yaptığı top kayıplarını değerlendiren sarı-kırmızılılar, Mc Collum'un basketleriyle maça ortak oldu. Galatasaray Odeabank son 30 saniyede Sinan Güler'le 5 sayı üreterek farkı 6 sayıya indirdi ve üçüncü çeyrek ev sahibi takımın 69-63 üstünlüğü ile sona erdi.
Son çeyrekte savunmada etkili oyunun devam ettiren Galatasaray Odeabank, Tyus'ın sayılarıyla 33. dakikada farkı 4 sayıya indirdi (74-70). Thompson'ın üç sayılık basketiyle toparlanan Beşiktaş, Stimac ve Strawberry'nin verdiği katkıyla 37. dakikada farkı yeniden 10 sayıya çıkardı (82-72). Galatasaray Odeabank, 5-0'lık bir seriyle son dakikada arayı yine kapatsa da Beşiktaş Sompo Japan mücadeleden 90-84 galip ayrıldı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılıların, 21 yaşındaki flaş bir isim için resmi teklif yaptığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Son dakika transfer haberleri: Borussia Dortmund, Salih Özcan'ı 5 milyon euro karşılığında elden çıkarmak istiyor. Milli futbolcunun, Türkiye'ye transfer olabilme ihtimali çok yüksek. -
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılılar, Barış Alper Yılmaz'ın takımdan ayrılık ihtimalini düşünerek 70 milyon Euro'luk dünya yıldızı için devreye girdi. İşte o isim ve transferin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi ilk hafta maçında Galatasaray, 18 Eylül Perşembe günü deplasmanda Eintracht Frankfurt'a konuk olacak. Kritik mücadele öncesi Alman ekibinin yetkilileri adeta alarma geçti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)