Bayern Münih'te şok! Vincent Kompany hastaneye kaldırıldı
Almanya Bundesliga devi Bayern Münih'in teknik direktörü Vincent Kompany, antrenmanda fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Genç çalıştırıcının son dönemde viral bir enfeksiyonla mücadele ettiği öğrenildi.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.10.2026 19:28
- Güncelleme Tarihi: 23.10.2026 19:53
Bayern Münih Teknik Direktörü Vincent Kompany'den gelen haber, Alman devinde endişeye neden oldu. Belçikalı teknik adamın, takımın gerçekleştirdiği antrenman sırasında baygınlık geçirdiği ve ambulansla hastaneye kaldırıldığı öne sürüldü.
Alman basınından Sky Sport DE'nin haberine göre Vincent Kompany, bugünkü antrenman sırasında aniden fenalaşarak yere yığıldı. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye götürülen deneyimli teknik direktörün sağlık durumuna ilişkin gelişmeler merakla bekleniyor.
Arsenal maçı öncesinde rahatsızlanmıştı
Kompany'nin yaşadığı sağlık sorununun ilk kez bugün ortaya çıkmadığı belirtildi. Haberde, Belçikalı çalıştırıcının kısa süre önce viral bir enfeksiyonla mücadele ettiği bilgisine de yer verildi.
Bayern Münih'in Bundesliga'da RB Leipzig'i 6-1 mağlup ettiği karşılaşma öncesinde de rahatsızlık yaşayan Kompany, maçın ardından basın mensuplarına röportaj vermemişti.
ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇINDA TAKIMININ BAŞINDA YER ALMAMIŞTI
Vincent Kompany, Bayern Münih'in Arsenal ile oynadığı Şampiyonlar Ligi karşılaşması öncesinde pazartesi ve salı günkü antrenmanlarda da takımın başında yer almamıştı. Deneyimli teknik adamın dizlerinde karıncalanma hissettiğine ilişkin haberler de gündeme gelmişti.
Kompany'nin antrenmanda baygınlık geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı yönündeki haberlerin ardından gözler kulüpten yapılacak açıklamaya çevrildi. Belçikalı teknik direktörün sağlık durumuna ilişkin henüz kesinleşmiş bir bilgi bulunmazken, Bayern Münih cephesinden gelecek açıklama bekleniyor.
DİĞER HABERLER
-
Libertadores Kupası yarı finalinde Flamengo ile kozlarını paylaşam Estudiantes, Fernando Muslera'nın kalesinde devleştiği tarihi karşılaşmada adını finale yazdırdı. Seri penaltı atışlarına giden mücadelede tam 3 penaltı kurtararak maça damgasını vuran tecrübeli file bekçisi, takımını finale taşıyan isim oldu. İşte o kurtarışlar... -
İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'ın kaptanı Bruno Fernandes'in evine, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Como ile deplasmanda oynadıkları maç sırasında hırsız girdi. -
Trendyol 1. Lig'de son 9 maçını kazanamayan ve teknik direktörü Ahmet Pektaş ile yollarını ayıran Manisa Futbol Kulübü, Sırp çalıştırıcı Nestor El Maestro ile görüşmelere başladı. -
G.Saray'dan Fener'e dev çalım!