Trendyol Süper Lig'den 4 kulüp PFDK'ye sevk edildi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'den 4 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.03.2026 22:52
TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamaya göre müşavirlik, Trabzonspor, Kayserispor, Beşiktaş ve Kasımpaşa'yı çeşitli gerekçelerle PFDK'ye gönderdi. Hukuk müşavirliği, kulüplerin yanı sıra Fatih Karagümrük oyuncusu Kranevitter'i kural dışı hareketi, Konyaspor idarecisi Hüseyin Bilgin'i tedbire uymaması ve Kayserispor antrenörü Muhammed Türkmen'i sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle disipline sevk etti.
Müşavirlik, Trendyol Süper Lig kulüplerinin yanı sıra Trendyol 1. Lig'den Serikspor, Sakaryaspor, Vanspor FK, Amed Sportif Faaliyetler ve Esenler Erokspor'u da farklı sebeplerden disiplin kuruluna gönderdi.
Hukuk müşavirliği ayrıca Bodrum FK oyuncusu Mustafa Erdilman'ı da kural dışı hareketi nedeniyle PFDK'ye sevk etti.
DİĞER HABERLER
-
İtalya Serie A'nın 6. haftasında Sassuolo ile Milan 1-1 berabere kaldı. -
İngiltere Premier Lig'in 6. haftasında Crystal Palace, Nottingham Forest'ı 3-1 mağlup etti. -
Arjantinli yıldız Lionel Messi, bir spor markası için oluşturduğu 'Geleceğin Yıldızları' listesinde, milli oyuncumuz Can Uzun'a da yer verdi. -
İngiltere Premier Lig'in 6. haftasında Manchester City, deplasmanda Liverpool'u 3-0 mağlup etti. Ryan Gravenberch'in kırmızı kart görmesinin ardından oyunun kontrolünü ele alan Enzo Maresca'nın öğrencileri, bu galibiyetle puanını 18'e yükseltti.