Real Madrid, Barcelona ve Juventus yeniden bir araya geliyor! Avrupa Süper Ligi...
Avrupa Süper Ligi projesinden ayrılmayan Real Madrid, Barcelona ve Juventus'un yeni sezon öncesi yeni bir turnuvada bir araya gelecek. Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenlenecek turnuvaya birçok eyaletin ev sahipliği yapmak istediği belirtildi.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.02.2022 20:55
- Güncelleme Tarihi: 22.02.2022 21:14
Geçtiğimiz yıl altısı Premier Lig olmak üzere 12 takımın girişimiyle oluşturulan ancak gelen tepkiler üzerine 9 takımın çekildiği Avrupa Süper Ligi için üç takım, çalışmalarını sürdürüyor.
Avrupa Süper Ligi projesinden ayrılmayan Real Madrid, Barcelona ve Juventus'un sezon öncesi turnuvada bir araya gelebileceği ifade edildi.
ESPN'de yer alan haberde, Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenlenecek turnuvaya birçok eyaletin ev sahipliği yapmak istediği belirtildi.
MILAN DA OLABİLİR
Avrupa Süper Ligi'ni oluşturan 12 takımdan birisi olan ancak sonrasında ayrılma kararı alan Milan'ın, sezon öncesinde düzenlenecek bu turnuvaya dahil olabileceği ifade edildi.
Haberde, Avrupa Süper Ligi projesini sürdürmek isteyen üç kulübün 2020'de pandemi nedeniyle oluşan kayıpları bu turnuvayla telafi etmek istediği kaydedildi.
DİĞER HABERLER
-
Premier Lig ekiplerinden Hull City, teknik direktörü Sergej Jakirovic ile iki yıllık yeni sözleşme imzalandığını duyurdu. -
PSG, Ligue 1’in 3. haftasında sahasında Monaco’ya 2-1 mağlup oldu. Ligde henüz galibiyet alamayan Fransız devi 2 puanda kalırken, 3’te 3 yapan Monaco liderlik koltuğuna oturdu. PSG, Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ın rakibi olacak. -
Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turunda oynanacak müsabakaların programı belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, karşılaşmalar 15, 16 ve 17 Eylül tarihinde oynanacak. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
İngiltere Premier Lig'in 3. haftasında oynanan maçta Liverpool, deplasmanda Ipswich Town'ı, 2-0 yenerek bu sezon ilk galibiyetini elde etti.