Maradona, Dinamo Brest'in başkanı oldu
Arjantin'in efsane futbolcularından Diego Armando Maradona, Belarus ekibi Dinamo Brest'in başkanı oldu.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.05.2018 - 11:52
Dinamo Brest Kulübünden yapılan açıklamada, 57 yaşındaki Maradona ile 3 yıllık anlaşma imzalandığı, efsane futbol adamının, stratejik gelişim, yapısal birimlerin etkileşimi ve akademi konularında takıma katkı sağlayacağı bildirildi.
Açıklamada, Maradona'nın görevine Rusya'daki 2018 Dünya Kupası'nın ardından başlayacağı kaydedildi.
Futbolculuk döneminde Arjantin Milli Takımı ile 1986 Dünya Kupası'nı kazanan Maradona, Boca Juniors, Napoli, Barcelona ve Sevilla gibi ekiplerin formasını giydi.
2008-2010 yıllarında Arjantin Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan Maradona, son olarak Birleşik Arap Emirlikleri ekibi El-Fujairah'ın başında bulunmuştu.
DİĞER HABERLER
-
Almanya Bundesliga 5. hafta mücadelesinde Bayern Münih evinde Werder Bremen'i farklı mağlup etti. İşte detaylar... -
İngiltere Premier Lig'in 6. haftasında Chelsea ile deplasmanda karşılaşan Brighton, karşılaşmadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. İngiliz basını, maça 11'de başlayan ve 90 dakika forma giyen Ferdi Kadıoğlu hakkında övgü dolu ifadeler kullandı. İşte detaylar... -
İspanya La Liga'nın 7. haftasında Atletico Madrid ile Real Madrid kozlarını paylaştı. Milli yıldızımız Arda Güler takımı adına 1 gol ve 1 asistlik sergilese de Real Madrid sahadan 5-2'lik skorla yenik ayrıldı. Bu maç sonrası İspanya'nın önde gelen gazeteleri Arda Güler ile ilgili dikkat çeken ifadelere yer verdi. İşte ayrıntılar... -
İtalya Serie A'da 5. hafta maçında Semih Kılıçsoy'un formasını giydiği Cagliari ile Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Inter karşılaştı. Konuk takım maçı 2-0 kazandı.