Sözleşmesi biten oyuncular 34. haftada forma giyebilecek mi?
Spor Toto Süper Lig'de 2016-17 sezonu 4 Haziran'da sona erecek. Mayıs ayında bitmesine alıştığımız lig, bu defa bir sonraki aya taşıyor. Peki sözleşmelerinin bitiş tarihi olarak 31 Mayıs 2017 yazan futbolcular, o hafta sonu forma giyebilecekler mi?
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 31.05.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 31.05.2017 22:08
Türkiye Futbol Federasyonu'na göre, evet.
TFF'nin Profesyonel Futbolcuların Statüsü ve Transferleri Talimatı'nın 19. maddesinin 3. bendine göre, kulüplerle sözleşmeleri 31 Mayıs 2017'de sona erecek oyuncular, ligler bitene kadar o kulübün futbolcusu sayılmaya devam edecekler. (GOAL)
DİĞER HABERLER
-
Aslan'a çifte dünya yıldızı! -
Galatasaray, Gençlerbirliği maçında attığı golle galibiyeti getiren Deniz Gül'e rağmen hücum hattına takviye yapmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, ocak ayında yıldız bir santrforu kadrosuna katarak milli futbolcuyla rekabet oluşturmayı hedefliyor. Galatasaray'ın, yıldız santrfor için kurduğu temas ve oyuncu için beklenen bonservis de belli oldu. İşte detaylar... -
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti. -
Cristiano Ronaldo'nun Portekiz Milli Takımı kampını izinsiz terk ettiği gerekçesiyle 30 gün hak mahrumiyeti ve 255 bin euro para cezasına çarptırıldığı öne sürüldü.