Rıza Çalımbay iş başı yaptı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, teknik direktörlüğe getirdiği Rıza Çalımbay yönetiminde ilk antrenmanına başladı.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.10.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 08.10.2016 22:10
Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi Çalımbay, futbolcularla saha ortasında kısa süreli konuşma yaptı. Antrenmana koşu ile başlayan futbolcular, daha sonra kondisyon çalışması gerçekleştirdi.
Sakatlıkları devam eden Danilo ve Mbilla'nın yer almadığı, hafif sakatlıkları bulunan Deniz Kadah, Yekta ve Rıdvan Şimşek'in ise takımdan ayrı çalıştığı antrenman, kısa pas çalışmasının ardından yapılan çift kale maçla tamamladı.
Çift kale maç öncesi Kamerunlu golcü Samuel Eto'o ile bir süre konuşan Çalımbay, maçta da futbolculara sık sık uyarılarda bulundu. Çalımbay'a destek için idmana kızı Ayça, damadı Çağrı ve 1 yaşındaki torunu Mila Sağlam da geldi.
DİĞER HABERLER
-
Real Madrid'de eylül ayının oyuncusu Arda Güler oldu. Milli futbolcu, İspanyol deviyle bu ay çıktığı 4 maçta 2 asist yaparak ödülün sahibi oldu. -
Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı kampından ayrıldığını doğruladı. Jorge Jesus'un basın toplantısının ardından aldığı kararı açıklayan yıldız futbolcu, ayrılık nedenlerini “zamanı geldiğinde” anlatacağını belirtti. -
Bosna Hersek futbolunun "yaşayan efsanesi" olarak bilinen Edin Dzeko, Zenica şehrinde yarın oynayacakları İsveç maçıyla milli takım kariyerini sonlandıracak. -
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan TFF Riva Tesisleri'ndeki VAR odasında inceleme yaptırılmadığını açıkladı.