Manchester City Claudio Bravo'yı transfer etti!
Pep Guardiola'yı takımın başına getiren Manchester City transferde bombayı patlattı. İspanyol teknik adamın gözden çıkardığı Joe Hart'ın yerine Barcelona'dan Claudio Bravo'yu transfer ettiği açıklandı.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.08.2016 - 12:12
Barcelona Kulübü Sportif Direktörü Robert Fernandez, kaleci Claudio Bravo'nun İngiltere'nin Manchester City Kulübüne transfer olacağı iddialarını doğruladı.
İspanyol basınına açıklama yapan Fernandez, "Bravo'nun Manchester City'ye transferiyle ilgili ön anlaşma sağlandı." dedi.
Sportif direktör Fernandez, 33 yaşındaki Şilili kalecinin sözleşmesini yenilemek için görüşmeler yürüttükleri sırada Manchester City'den teklif aldıklarını belirterek, "Bravo, bize düşünüp durum değerlendirmesi yapmak istediğini söyledi. Sonunda da hem futbolcu hem de İngiliz kulübü ile ön anlaşmaya vardık." ifadelerini kullandı.
Fernandez, Barcelona Kulübü olarak yeni bir kaleci buldukları anda Claudio Bravo'nun Manchester City'ye transferinin resmileşeceğini de kaydetti.
Barcelona'da, Claudio Bravo'nun ayrılmasıyla kaleci olarak Alman Marc-Andre ter Stegen ve İspanyol Jordi Masip kalırken, sakat olduğu için bugünkü Real Betis maçının kadrosunda yer almayan Ter Stegen'in hafta başından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor.
DİĞER HABERLER
-
İngiltere Premier Lig'de 10. haftasında Manchester City sahasında Bournemouth ile karşı karşıya geldi. City rakibini 3-1 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü. -
İtalya Serie A'da heyecan devam ediyor. Ligin 10. haftasında Milan sahasında Roma'yı ağırladı. Dev mücadelede kazanan taraf 1-0'lık skorla ev sahibi Milan oldu. İşte detaylar... -
İspanya La Liga devi Real Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Arda Güler, Valencia maçının maçının devre arasında oyundan alındı. Real Madrid Teknik Direktörü Xabi Alonso'nun bu kararının sebebi ise ortaya çıktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Real Madrid'in Valencia'yı konuk ettiği karşılaşmada Arda Güler-Kylian Mbappe iş birliği yine pozisyon yarattı. İşte o anlar...