İngiltere 90+2'de yıkıldı
İngiltere karşısında 78. dakikada yenik duruma düşen Rusya, 90+2'de Berazutzki'nin golüyle 1 puanı kurtardı.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.06.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 11.06.2016 23:59
471 milyon euro değerindeki kadrosuyla turnuvanın en pahalı kadrosuna sahip İngiltere, B Grubu ilk maçında Rusya ile karşılaştı.
Marsilya'da gün boyu Rus ve İngiliz holiganlar arasında yaşanan muharebenin gölgesinde oynanan maçta kazanan çıkmadı.
Veledrome'da TSİ 22.00'de başlayan ve İtalyan hakem Nicola Rizzoli'nin düdük çaldığı maçta İngiltere 78. dakikada Eric Dier'ın frikik golüyle öne geçti. İngiltere maçı kazandı derken 90+2'de sahneye çıkan Alexander Berazutski Rusya'ya 1 puanı kazandırdı.
78 dakika Rooney'in direkten dönen topunun haricinde etkili olmakta zorlanan İngiltere, bitime 12 dakika kala serbest vuruştan Eric Dier'ın golüyle eşitliği bozdu.
Rusya, bu gole 90+2'de Alexander Berazutski ile cevap vermeyi başardı. Karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.
Bu sonuçla birlikte, Britanya ekibi Galler 3 puanla B Grubu'nda liderliğe otururken İngiltere ve Rusya 1'er puanla 2 ve 3. olarak sıralandı.
.DİĞER HABERLER
-
Cristiano Ronaldo'nun Portekiz Milli Takımı kampını izinsiz terk ettiği gerekçesiyle 30 gün hak mahrumiyeti ve 255 bin euro para cezasına çarptırıldığı öne sürüldü. -
Galatasaray, Gençlerbirliği maçında attığı golle galibiyeti getiren Deniz Gül'e rağmen hücum hattına takviye yapmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, ocak ayında yıldız bir santrforu kadrosuna katarak milli futbolcuyla rekabet oluşturmayı hedefliyor. Galatasaray'ın, yıldız santrfor için kurduğu temas ve oyuncu için beklenen bonservis de belli oldu. İşte detaylar... -
Aslan'a çifte dünya yıldızı! -
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti.