Maradona ve Arda bir arada!
Antalyaspor'un Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o'nun adını taşıyan vakfın 10'uncu yıl kutlaması kapsamında Messi, Neymar, Suarez, Maradona, Hazard, Iniesta, Demba Ba, Drogba ve Arda Turan'dan oluşacak dünya karması ile Türkiye karması, 16 Temmuz'da Antalya Arena'da maç yapacak.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.05.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 13.05.2016 08:46
Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o, adını taşıyan vakfın kuruluşunun 10'uncu yılını Antalya'da yapacağı etkinlikle kutlayacak. Antalyaspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, şu ifadeler yer aldı:
"Samuel Eto'o Özel Vakfı'nın 10'uncu yılı kutlaması Antalya'da yapılacak. Kutlama,Dünya futbol karması ve Türkiye karmasından oluşacak takımların 16 Temmuz 2016 tarihinde Antalya Arena Stadyumu'nda yapacağı maç ile yapılacak.
Messi, Neymar, Suarez, Maradona, Hazard, Iniesta, Demba Ba, Drogba ve Arda Turan'dan oluşacak dünya karmasının yer alacağı organizasyonun tanıtımı Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanımız Gültekin Gencer ve futbolcumuz Samuel Eto'o tarafından 14 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00'da Çırağan Sarayı Saray Toplantı Salonu'nda basın toplantısı ile yapılacaktır."
DİĞER HABERLER
-
İtalya Serie A'nın 6. haftasında Torino FC ile Udinese Calcio kozlarını paylaşacak. Torino'nun evinde oynanacak olan mücadele öncesi taraftarlar, "Torino FC-Udinese Calcio maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorularına cevap arıyorlar. İşte kritik maç öncesi tüm bilgiler... -
İtalya Serie A'nın 6. haftasında Atalanta sahasında Venezia ile kozlarını paylaşacak. Bu mücadele öncesi taraftarlar, "Atalanta-Venezia maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorularına cevap arıyorlar. İşte kritik maç öncesi tüm detaylar... -
Arjantinli yıldız Lionel Messi, bir spor markası için oluşturduğu 'Geleceğin Yıldızları' listesinde, milli oyuncumuz Can Uzun'a da yer verdi. -
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. haftasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan İspanyol devi Barcelona, İstanbul’a geldi.