Kardeş payı
Kümede kalma savaşı veren Kayserispor, Rize’de çok önemli bir puan aldı. 88’de ev sahibinde Tuzsynski topu direğe nişanladı, sarı-kırmızılılar düşme hattıyla arasındaki farkı 3’e çıkardı.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.04.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 05.04.2016 02:07
Süper Lig'in 27. haftasında Çaykur Rizespor ileKayserispor 0-0 berabere kaldı. Kümede kalma mücadelesi veren ve düşme potasının hemen üzerinde bulunan Kayserispor, Rize deplasmanından çıkardığı puanla biraz rahatladı, aradaki farkı 3'e çıkardı.
Tuzsynski direğe takıldı
Karşılıklı ataklarla geçilen mücadelenin ilk yarısında taraflar girdikleri gol pozisyonlarından yararlanamadı. İkinci yarıda atak olan taraf ev sahibi Rize oldu. 88. dakikada Sylvestre'nin pasında göğsü ile topu kontrol ettikten sonra ceza sahasına giren Tuszynski'nin vuruşunda, yan direğe çarpan meşin yuvarlak auta çıktı. Maç 0-0 sona erdi.
DİĞER HABERLER
-
Tümosan Konyaspor ile Filistin Milli Takımı arasındaki anlamlı dostluk maçı 2-2 devam ederken 89. dakikada ertelendi. Karşılaşma, “Filistin özgür olana dek maç ertelenmiştir” anonsuyla sona ererken, futbolun ötesindeki anlamlı görüntüler geceye damga vurdu. -
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan TFF Riva Tesisleri'ndeki VAR odasında inceleme yaptırılmadığını açıkladı. -
Real Madrid'de eylül ayının oyuncusu Arda Güler oldu. Milli futbolcu, İspanyol deviyle bu ay çıktığı 4 maçta 2 asist yaparak ödülün sahibi oldu. -
Bosna Hersek futbolunun "yaşayan efsanesi" olarak bilinen Edin Dzeko, Zenica şehrinde yarın oynayacakları İsveç maçıyla milli takım kariyerini sonlandıracak.