TFF'de sürpriz istifa!
Türkiye Futbol Federasyonu Hakem Direktörü Oğuz Sarvan, yemekte kendisine yapılan saygısızlık üzerine görevini bıraktı.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.04.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 03.04.2016 16:21
İlginç olay şöyle gelişti: Hakem semineri için İstanbul'a davet edilen Collina onuruna Florya'daki bir lokantada yemek düzenlendi.
Bu yemeğe Yıldırım Demirören, Fatih Terim, Kuddusi Müftüoğlu ve FIFA kokartlı hakemlerin yanısıra MHK üyeleri de katıldı. Salonun ortasında bulunan kare şeklindeki masaya Collina'yla birlikte futbolumuzun önde gelen isimleri katıldı.Fakat Oğuz Sarvan'la birlikte bazı gözlemciler ve genç hakemler, kenardaki bir masaya oturtuldu.
BARDAĞI TAŞIRAN DAMLA
Bunu gören Yıldırım Demirören, "Hocam, orada oturmanız doğru değil. Çok kenarda kaldınız... Birlikte oturmamız gerekir" diyerek Sarvan'ı kendi bulunduğu masaya çağırdı. Sarvan da kabul etti.Demirören bu nezaketi göstermesine karşın, hakem camiasındaki bazı kişiler duyarsız kalmayı tercih etti.
Ertesi günü düzenlenen seminerin ardından FIFA hakemleri ile kısa bir görüşme yapan Oğuz Sarvan, "Eski bir MHK başkanıyım. Sizler de benim kardeşimsiniz... Hepiniz dostumsunuz. Bu camiada maaşlı bir memur olarak görülmemem gerekirdi" diyerek görevini bıraktığını duyurdu.
Sarvan'ın bu istifası, "bardağı taşıran damla" olarak değerlendirildi. Mevcut MHK ile Sarvan arasındaki yetersiz iletişimin istifayı getirdiği öğrenildi. Bu istifanın özellikle Süper Lig hakemleri arasında büyük üzüntü yarattığı öğrenildi.
Kaynak: Haber7
DİĞER HABERLER
-
Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı kampından ayrıldığını doğruladı. Jorge Jesus'un basın toplantısının ardından aldığı kararı açıklayan yıldız futbolcu, ayrılık nedenlerini “zamanı geldiğinde” anlatacağını belirtti. -
Real Madrid'de eylül ayının oyuncusu Arda Güler oldu. Milli futbolcu, İspanyol deviyle bu ay çıktığı 4 maçta 2 asist yaparak ödülün sahibi oldu. -
Tümosan Konyaspor ile Filistin Milli Takımı arasındaki anlamlı dostluk maçı 2-2 devam ederken 89. dakikada ertelendi. Karşılaşma, “Filistin özgür olana dek maç ertelenmiştir” anonsuyla sona ererken, futbolun ötesindeki anlamlı görüntüler geceye damga vurdu. -
Bosna Hersek futbolunun "yaşayan efsanesi" olarak bilinen Edin Dzeko, Zenica şehrinde yarın oynayacakları İsveç maçıyla milli takım kariyerini sonlandıracak.