Paris saldırısında futbolcunun kuzeni öldü
Fransa'da dün yaşanan terör saldırısının ardından kurbanların isimleri açıklandıkça trajediin boyutu artıyor.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.11.2015 00:00
- Güncelleme Tarihi: 14.11.2015 21:57
Lassana mesajında "Kuzenim Asta Diakite, dünkü saldırılarda hayatını kaybeden onlarca masum Fransız vatandaşın arasındaydı. Benim için bir yoldaş, dayanak ve kız kardeş gibiydi" yorumunda bulundu.
Kendisine bu zor gününde destek olanlara teşekkürlerini de ileten 30 yaşındaki Diarra, "Dini ve rengi olmayan böylesine korkunç bir olay karşısında birlik ve beraberliğimizi koruyarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz" ifadesini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan TFF Riva Tesisleri'ndeki VAR odasında inceleme yaptırılmadığını açıkladı. -
Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı kampından ayrıldığını doğruladı. Jorge Jesus'un basın toplantısının ardından aldığı kararı açıklayan yıldız futbolcu, ayrılık nedenlerini “zamanı geldiğinde” anlatacağını belirtti. -
Real Madrid'de eylül ayının oyuncusu Arda Güler oldu. Milli futbolcu, İspanyol deviyle bu ay çıktığı 4 maçta 2 asist yaparak ödülün sahibi oldu. -
Tümosan Konyaspor ile Filistin Milli Takımı arasındaki anlamlı dostluk maçı 2-2 devam ederken 89. dakikada ertelendi. Karşılaşma, “Filistin özgür olana dek maç ertelenmiştir” anonsuyla sona ererken, futbolun ötesindeki anlamlı görüntüler geceye damga vurdu.