Capello'nun yerine Slutski
Rusya Milli Futbol Takımı'nda Fabio Capello'dan boşalan teknik direktörlük görevine Leonid Slutski getirildi.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.08.2015 00:00
- Güncelleme Tarihi: 07.08.2015 15:29
İmza töreninin ardından değerlendirmelerde bulunan 44 yaşındaki teknik adam, "Federasyon yetkilileri, gelecek 4 ay boyunca milli takımı çalıştırmamı istedi. Rusya'nın yaşadığı zorlukları göze alınca, teklifi reddedemedim. Tabii ki zor bir görev ama bana duydukları güven için minnettarım. CSKA'ya da iki takımı çalıştırmama izin verdiği için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
EURO 2016 elemelerinde G Grubu'nda yer alan Rusya, ikinci sıradaki İsveç'in 4 puan gerisinde bulunuyor. Slutski yönetiminde Rusya, ilk maçını İsveç ile 5 Eylül'de Moskova'da oynayacak.
DİĞER HABERLER
-
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti. -
Galatasaray, Gençlerbirliği maçında attığı golle galibiyeti getiren Deniz Gül'e rağmen hücum hattına takviye yapmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, ocak ayında yıldız bir santrforu kadrosuna katarak milli futbolcuyla rekabet oluşturmayı hedefliyor. Galatasaray'ın, yıldız santrfor için kurduğu temas ve oyuncu için beklenen bonservis de belli oldu. İşte detaylar... -
Aslan'a çifte dünya yıldızı! -
Cristiano Ronaldo'nun Portekiz Milli Takımı kampını izinsiz terk ettiği gerekçesiyle 30 gün hak mahrumiyeti ve 255 bin euro para cezasına çarptırıldığı öne sürüldü.