Messi'den ayrılık sinyali
Barcelona'nın yıldız oyuncusu Messi, Arjantin medyasına verdiği röportajda, "Daha önceden kulübümde sonsuza kadar kalacağımı söyledim ama bazen işler istediğiniz gibi gitmez" dedi.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.11.2014 00:00
- Güncelleme Tarihi: 18.11.2014 19:38
Arjantin'in Ole gazetesine konuşan Messi, şu an için sadece Barcelona'nın başarısına odaklandığını belirterek "Sadece harika bir yıl geçirmeyi ve Barcelona'ya kupalar kazandırmayı amaçlıyorum. Başka bir şey yok" ifadesini kullandı.
Futbolda her şeyin değişebileceğini kaydeden 27 yaşındaki oyuncu, "Sezon sonrasını birlikte göreceğiz. Her ne kadar kulübümde sonsuza kadar kalacağımı önceden söylesem de bazen işler istediğiniz gibi gitmez" değerlendirmesinde bulundu.
Barcelona'dan ayrılması halinde bunun kendi isteğiyle olmayacağını aktaran Arjantinli yıldız, "Futbolda her şey çok hızlı değişiyor ve bunun önüne geçilemiyor. Kulübümde yaşanan durumlar biraz karışık" yorumunu yaptı.
Katalan temsilcisinin ligde, Real Madrid ve Celta Vigo karşılaşmalarını kaybetmelerinin önemsiz olduğunu belirten Messi, "Barça çok büyük bir kulüp. Arka arkaya iki maç kaybedince, eleştiriler de doğal olarak başlıyor. Ama yeni bir teknik direktör ve sistemimiz var. Zamana ihtiyaç var" değerlendirmesini yaptı.
DİĞER HABERLER
-
Tümosan Konyaspor ile Filistin Milli Takımı arasındaki anlamlı dostluk maçı 2-2 devam ederken 89. dakikada ertelendi. Karşılaşma, “Filistin özgür olana dek maç ertelenmiştir” anonsuyla sona ererken, futbolun ötesindeki anlamlı görüntüler geceye damga vurdu. -
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan TFF Riva Tesisleri'ndeki VAR odasında inceleme yaptırılmadığını açıkladı. -
Real Madrid'de eylül ayının oyuncusu Arda Güler oldu. Milli futbolcu, İspanyol deviyle bu ay çıktığı 4 maçta 2 asist yaparak ödülün sahibi oldu. -
Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı kampından ayrıldığını doğruladı. Jorge Jesus'un basın toplantısının ardından aldığı kararı açıklayan yıldız futbolcu, ayrılık nedenlerini “zamanı geldiğinde” anlatacağını belirtti.