Tolunay Kafkas: Büyükler konuşuyor ama...
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray maçı öncesi yaptığı açıklamada hakem hatalarından dert yanarak, "Hep büyük takımlar bazı şeyleri dile getiriyor. Aslında bizlere de çok şey oluyor. Ama biz Türk futbolu gelişsin diye bunları dile getirmiyoruz" dedi.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.11.2014 00:00
- Güncelleme Tarihi: 06.11.2014 15:34
Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan Kafkas, deplasmanda hiç pozisyon vermeden, oyunun belli bölümlerinde üstünlüğü ellerine aldıkları Torku Konyaspor maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. O maçı geride bıraktıklarını ve Galatasaray maçına odaklandıklarını belirten Kafkas, hakem hatalarından dert yanarak şöyle dedi:
"Hep büyük takımlar bazı şeyleri dile getiriyor. Aslında bizlere de çok şey oluyor. Biz Türk futbolunun hem ilerlemesi, hem gelişmesi için bir şeyler söylemiyoruz. Ama her takımın başına çok şey geliyor, bizim daha çok şey geliyor. Mesela Konya'da yenilen gol. Bir sürü şey var. Türk futbolu ilerlesin, gelişsin diye biz bunları hiçbir zaman dile getirmiyoruz."
Sakat oyuncularının fazla olması nedeniyle zor bir dönemden geçtiklerini vurgulayan teknik direktör Kafkas, "Bugüne kadar istediğimiz 11'i sahaya çıkarma konusunda sıkıntılar çektik. Son olarak Emre Özkan'da yırtık oluştu. İçinde bulunduğumuz durum iyi değil. Ben daha önce de söyledim. Bunun bedelini ödeyecek adam benim" diye konuştu.
DHA
DİĞER HABERLER
-
Tümosan Konyaspor ile Filistin Milli Takımı arasındaki anlamlı dostluk maçı 2-2 devam ederken 89. dakikada ertelendi. Karşılaşma, “Filistin özgür olana dek maç ertelenmiştir” anonsuyla sona ererken, futbolun ötesindeki anlamlı görüntüler geceye damga vurdu. -
Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı kampından ayrıldığını doğruladı. Jorge Jesus'un basın toplantısının ardından aldığı kararı açıklayan yıldız futbolcu, ayrılık nedenlerini “zamanı geldiğinde” anlatacağını belirtti. -
Real Madrid'de eylül ayının oyuncusu Arda Güler oldu. Milli futbolcu, İspanyol deviyle bu ay çıktığı 4 maçta 2 asist yaparak ödülün sahibi oldu. -
Bosna Hersek futbolunun "yaşayan efsanesi" olarak bilinen Edin Dzeko, Zenica şehrinde yarın oynayacakları İsveç maçıyla milli takım kariyerini sonlandıracak.