Zlatan'ın sakatlığının nedeni bulunamıyor
Sakatlığı nedeniyle yaklaşık 3 haftadır forma giyemeyen Paris Saint-Germain'in İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimoviç'in sakatlığının nedeni bulunamıyor.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.10.2014 00:00
- Güncelleme Tarihi: 08.10.2014 16:48
İncelemelere devam ettiklerini belirten Sward, "Sakatlığın nedenini açıklayamıyoruz. Topuğunda önemli bir enfeksiyon belirtisi olmasa da acı çekiyor" dedi.
İsviçreli doktor, oyuncunun sakatlığının ilerlemesinden ve aşil tendonunun kopmasından çekindiklerini vurgulayarak, "Zlatan iyiye gidecek. Tam iyileşmeden, ağrı kesici iğnelerle asla sahaya çıkmayacak" ifadelerini kullandı.
İsveçli golcü ise takımının Rusya ile yarın yapacağı 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerindeki grup karşılaşmasında forma giyip giyemeyeceğinin, sağlık ekibinin son dakikaya kadar vereceği karara bağlı olduğunu kaydetti.
Bu sezon PSG ile 5 gole imza atan Ibrahimovic, sakatlığı nedeniyle takımının son 4 karşılaşmasında ise forma giyememişti.
DİĞER HABERLER
-
F.Bahçe'de 2 ayrılık 1 transfer! -
İspanya LaLiga ekiplerinden Getafe, Real Madrid'in eski yıldızı Dani Carvajal'i kadrosuna kattı. Serbest oyuncu statüsündeki tecrübeli sağ bek ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığı açıklandı. -
Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı, FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off 1’inci Turu rövanşında deplasmanda Slovenya’ya 2-0 mağlup oldu. -
Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den, Coventry City'ye transfer olan Sidiki Cherif, takımının Newcastle United'ı 4-1 yendiği maçta golle tanıştı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri