Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan, Aston Villa maçı öncesi rotasyon açıklaması!
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında deplasmanda Aston Villa ile karşılaşacak. Maç öncesi sarı lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.10.2026 21:15
- Güncelleme Tarihi: 13.10.2026 21:37
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftasında 14 Ekim Çarşamba günü İngiliz ekibi Aston Villa ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi sarı lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.
İŞTE İSMAİL KARTAL'IN O SÖZLERİ:
"Maçla ilgili hazırlıklarımızı tamamladık. Hatta uzun yolculuğun olacağını bildiğimiz için İstanbul'da son antrenmanımızı yaparak burada oyuncularımızın iyi dinlenebilmesi için böyle bir karar aldık. Bizim için de iyi olduğunu düşünüyoruz. Takımımızın enerjisi ve motivasyonu gayet iyi durumda."
"Rakibimizle ilgili düşüncelerimizi sorarsanız takdir edilebilecek bir teknik direktörleri var. Son yıllarda Avrupa kupalarını sürekli kazanabilen Emery'yi gerçekten takdir ediyoruz. Oyuncularına baktığımız zaman birkaç tane önemli oyuncuları sezon başında başka kulüplere transfer oldular. Bu sene şu anda baktığınız zaman ön tarafta önemli oyuncuları var."
"Rakibe saygı duyuyoruz, ciddi bir rakip, sert bir takım. Kendi evlerinde oynayacaklar, kendi taraftarlarının önünde oynayacaklar. Ama bizim takım ve oyuncularımız buna alışık olduğu için kazanmak için bütün stratejilerimizi ortaya koyacağız. Kazanamıyorsak da en kötü burada beraberlikle ayrılmayı düşünüyoruz."
"Maç maç düşünerek bir plan doğrultusunda hareket ediyoruz. Mesela Aston Villa maçında bazı oyuncuları dinlendirip, bazı oyuncuları oynatacağız. Sakatlık riskini minimuma indirmek, takım bütünlüğünü korumak ve bir takım olmak için bunu yapmak mecburiyetindeyiz."
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Aston Villa deplasmanına çıkacak Fenerbahçe, ilk galibiyetini almak için sahaya çıkıyor. Teknik direktör İsmail Kartal'ın kritik mücadelede görev vereceği muhtemel 11 büyük ölçüde netleşti. İşte sarı-lacivertlilerin Aston Villa karşısındaki muhtemel kadrosu... -
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında deplasmanda Aston Villa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı nedeniyle rehabilitasyon sürecini sürdüren Romelu Lukaku ise son antrenmanda takımla birlikte çalışmadı. -
Fenerbahçe, Aston Villa maçı kamp kadrosunu açıkladı. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'yi konuk edecek Aston Villa'da teknik direktör Unai Emery, kritik mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertlilerin kalitesine dikkat çeken İspanyol çalıştırıcı, Fenerbahçe'ye büyük saygı duyduklarını vurguladı.